studentie.ro  » universitar » tutoriale » Exercitii simple pentru mentinerea aspectului frumos al sanilor

Exercitii simple pentru mentinerea aspectului frumos al sanilor

Publicat: 07 Dec 2010 | Vizualizari: 313

1. Pregatire: veti avea nevoie de doua gantere cu greutate variabila intre 3 si 5 kg. Exercitiu: In picioare, cu spatele drept, ridicati pe langa corp ambele brate in care tineti cele doua gantere. Bratele drepte ridicate se coboara usor spre spate cat de mult puteti, apoi reveniti cu ele (mentinandu-le paralele) pana la un unghi de 90 de grade cu trunchiul. Faceti serii de cate 10 astfel de ridicari.


2. Pregatire: si de aceasta data veti avea nevoie de gantere.Exercitiu: In aceeasi pozitie ca la exercitiul 1 veti face ridicari ale bratelor in care tineti ganterele, insa de aceasta data nu pe langa corp, ci ca si cum ati vrea sa desenati un cerc in plan frontal (plan paralel cu umerii). Faceti serii de cate 10 astfel de ridicari.


3. Pregatire: pe o suprafata dura (spre exemplu pe covor) va asezati pe spate, cu bratele intinse ca si cum ati forma o cruce, iar in maini tineti ganterele.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-07 00:00:00