studentie.ro  » universitar » laboratoare » Paine

Paine

Publicat: 11 Mai 2014 | Vizualizari: 1077

In acest proiect am prezentat cele trei metode de obtinere a vinului spumant.


Prima metoda se numeste Champenoise sau prepararea vinului la sticle, este o metoda costisitoare dar se obtine vin spumant de cea mai buna calitate.

Metoda a doua “Cuve Close” consta in prepararea vinului in rezervoare. Aceata metoda se utilizeaza la scara industriala fiind o metoda nu foarte costisitoare si cu productivitate mare in timp scurt.
Cea de-a treia metoda este cea Germana care consta in prepararea vinului spumant la sticle si conditionarea acestuia la rezervoare.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00