studentie.ro  » universitar » cursuri » Meyer Rowan

Meyer Rowan

Publicat: 19 Mai 2014 | Vizualizari: 823

Multe structuri organizatorice formale apar ca reflectii ale regulile institutionale rationalizate. Elaborarea unor astfel de norme in state si societati modern reprezinta extinderea si cresterea complexitatii structurilor organizatorice formale. Regulile institutionale functioneaza ca mituri pe care organizatiile le incorporeaza, castigand legitimitate, resurse, stabilitate si perspective imbunatatite de supravietuire.

Organizatii ale caror structuri devin izomorfe cu miturile mediului institutional, in contrast cu cele structurate pe cerintele tehnice de productie si de schimb, isi micsoreaza puterea interna de coordonare si de control in scopul de a mentine legitimitatea. Structurile sunt decuplate una de cealalta si de activitatile in curs de desfasurare. In loc de coordonare, control si evaluare, isi face aparitia o logica de incredere si de buna-credinta.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00