studentie.ro  » universitar » cursuri » Chimie analitica si instrumentala

Chimie analitica si instrumentala

Publicat: 13 Mar 2015 | Vizualizari: 2407

Lucrarea intitulata Chimie Analitica si Instrumentala abordeaza majoritatea metodelor si tehnicilor uzuale de analiza chimica instrumentala. Se adreseaza studentilor Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor, indeosebi studentilor sectiilor de Ingineria Mediului in Industrie, Deformari Plastice si Tratamente Termice si Stiinta Materialelor, a caror pregatire presupune cunoasterea metodelor de analiza chimica si instrumentala.

Lucrarea contine capitole de pregatirea probelor pentru analiza, prelevarea si dizolvarea probelor, metode chimice si electrochimice de analiza, metode instrumentale de rezonanta magnetica, lasand ca metodele in faza solida ca microscopia si difractometria sa fie detaliate la alte discipline pe care acestia le frecventeaza pe parcursul studiilor.

Materialul este prezentat intr-o maniera moderna, punandu-se accent pe tratarea sistemica a conceptelor si legilor specifice chimiei si fizicii. Lucrarea isi completeaza continutul cu numeroase trimiteri la literatura de specialitate.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00