studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Viziteaza Parcul Natural Comana, un adevarat spectacol al naturii!

Travel: Viziteaza Parcul Natural Comana, un adevarat spectacol al naturii!

Publicat: 09 Oct 2014 | Vizualizari: 1148

Pentru ca soarele se intoarce la noi in acest sfarsit de saptamana, o iesire din oras in mijlocul naturii poate fi cea mai inspirata alegere pentru a va reincarca cu energie pentru saptamana ce va urma.


Un loc mai putin accesat de turisti, dar de un pitoresc deosebit este Parcul Natural Comana din judetul Giurgiu. Balta Comana este a treia zona umeda a Romaniei dupa Balta Mica a Brailei si Delta Dunarii si a doua ca biodiversitate dupa Delta Dunarii.


Cu o suprafata de 25 000 de hectare, Parcul Natural Comana adaposteste 141 de specii de pasari, dintre care 71 protejate international, 13 specii de pesti, 31 de specii de mamifere, cate 8 specii de amfibieni si reptile si peste 200 de specii de plante, multe dintre ele foarte rare. Asadar, aici le veti gasi la ele acasa pe greoaia testoasa de balta, pe simpaticul popandau sau pe eleganta egreta alba. Printre speciile de pasari rare care mai pot fi admirate aici se numara si: uliul cu picioare scurte, pescarusul albastru, sticletele, barza neagra, botgrosul, dumbraveanca etc.


Daca salbaticia naturii este destul de atractiva pentru voi si vreti sa porniti in acest weekend spre Parcul Natural Comana, nu uitati sa va rezervati mai intai un loc de cazare in Comana aici.


Foto: vinsieu.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00