studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Schiaza pe saturate pe cele mai bune partii din Poiana Brasov!

Travel: Schiaza pe saturate pe cele mai bune partii din Poiana Brasov!

Publicat: 04 Feb 2015 | Vizualizari: 980

Ce ar fi ca dupa aceasta sesiune sa te bucuri de putina relaxare in una dintre cele mai frumoase statiuni montane ale Romaniei? Poiana Brasov iti va oferi suficiente modalitati de distractie atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii, iar in ceea ce priveste partiile de schi, statiunea nu are concurenta la noi, aceasta beneficiind de peste 20 de kilometri de partii.

Poiana Brasov este o statiune cu o puternica traditie in ceea ce priveste schiatul, asta pentru ca, in 1906 aici s-a organizat primul concurs de schi din Romania.


Iata mai jos cele mai bune partii de schi din statiunea Poiana Brasov de care sa te bucuri din plin cand vei ajunge aici:

1. Partia Drumul Rosu

Este cea mai lunga partie de schi din Romania masurand 5, 3 kilometri si avand un nivel de dificultate medu. Transportul schiorilor se face cu telecabina.

2. Partia Sulinar

Are un grad de dificultate mediu si o lungime de 2 820 de metri. Transportul schiorilor se face fie cu telecabina, fie cu teleschiul.

3. Partia Subteleferic

Este o partie destinata schiorilor avansati, avand un grad de dificultate sporit si o lungime de 2 860 de metri. Transportul schiorilor se face cu telecabina, teleschiul sau telegondola.

4. Partia Kanzel

Desi are o lungime de numai 800 de metri, aceasta partie are un nivel ridicat de dificultate, fiind recomandata numai schiorilor avansati. Partia este deservita de telecabina si teleschi.

5. Partia lupului

Cu o lungime de 2 860 de metri si un grad de dificultate crescut, aceasta este o alta partie recomandata preponderent schiorilor avansati. Partia este deservita de telecabina, teleschi si telegondola. Cei dintre voi care preferati o partie dificila dar mai putin lunga, puteti opta pentru partia Ruia, de doar 540 de metri sau Icpat (495 metri).

6. Partia Slalom

Pentru cei dintre voi care nu aveti suficienta incredere sa va aventurati pe o partie cu grad inalt de dificultate, partia Slalom poate fi ideala. Aceasta are o lungime de aproape 500 de metri si un nivel de dificultate mediu.

7. Partia Stadion

Este o partie pe care se vor putea delecta schiind incepatorii, avand un nivel de dificultate scazut si o lungime de 325 metri. O alta partie cu nivel de dificultate scazut este si Bradul cu o lungime de 500 de metri.


Daca te tenteaza o vacanta la schi la Poiana Brasov in viitorul apropiat, nu uita sa iti rezervi din timp un loc de cazare aici.
Foto: imperialtransilvania.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00