studentie.ro  » timp-liber » vacante » Travel: Bucura-te de „zapezile vesnice” de la Ranca!

Travel: Bucura-te de „zapezile vesnice” de la Ranca!

Publicat: 28 Ian 2015 | Vizualizari: 873

In cazul in care v-ati saturat de aspectul ploios cu alura de toamna-primavara al vremii din Bucuresti, va recomandam sa dati o fuga in weekend la Ranca, o statiune situata in Masivul Parang, pe soseaua Transalpina, la 63 de kilometri de Targu-Jiu.


Peisajul foarte pitoresc oferit de varfurile muntilor despre care se spune ca sunt acoperite de „zapezi vesnice” dar si posibilitatea practicarii sporturilor de iarna, pot fi motive suficiente pentru a te convinge sa petreci un weekend sau o intreaga vacanta in zona.


Iata mai jos care sunt posibilitatile de schi pe care le aveti la Ranca:


1. Partia de schi Ranca

Situata la altitudinea de 1 600 de metri, aceasta pare a fi mandria oltenilor in materie de atractii turistice. Lungimea partiei este de 650 metri, iar nivelul ei de dificultate este usor. Partia beneficiaza de iluminare nocturna, transportul schiorilor facandu-se cu teleschiul.

2. Partie de schi Ranca M2

Este o partie cu o lungime de 509 metri si un nivel de dificultate mediu. Transportul schiorilor se face cu teleschiul.

3. Partie schi Ranca M3

Este o partie cu nivel scazut de dificultate scazut si o lungime de 710 metri. Transportul schiorilor se face cu teleschiul.

4. Partie schi Ranca M4

Este ideala pentru incepatori avand un nivel de dificultate mic si o lungime de 350 metri. Transportu pe partie se face cu teleschiul.

5. Partie de schi Ranca 1

Este situata pe Muntele Papusa, avand o lungime de 860 de metri si un nivel de dificultate mediu spre avansat. Transportul schiorilor se face cu telescaunul.Daca vreti sa porniti in viitorul apropiat spre Ranca, nu uitati sa va rezervati din timp un loc de cazare la Ranca aici.Foto: oltenianews.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00