studentie.ro  » timp-liber » vacante » Lucruri de facut in Cinque Terre, Italia

Lucruri de facut in Cinque Terre, Italia

Publicat: 12 Mai 2020 | Vizualizari: 1019

Daca este sa ne imaginam raiul atunci asa arata ca cele 5 sate italine asezate pe coasta Mediteranei, ce poarta numele de Cinque Terre. Afla mai multe despre pozitionare si ce puteti face in acest loc spectaculos cu harta Italia orase.

Monterosso al Mare


Intinderea pitoreasca a plajei de nisip care se desfasoara de-a lungul coastei Monterosso face din acest popular sat Cinque Terre una dintre cele mai vizitate destinatii de vara din zona. impartit in orase vechi si noi, acest loc in plin sezon numarul de turisti depaseste numarul de localnici.

Accesul usor la apele cristaline inseamna ca este locul perfect pentru plaja. Pe langa relaxarea pe tarmurile linistite ale Monterosso, calatorii pot verifica ruinele istorice ale castelului ascunse in dealul idilic sau pot experimenta fresce in biserica Sf. Ioan Botezatorul. Dar colectia vasta de lucrari de la artisti precum Van Dyck si Luca Cambiasco fac din manastirea Monterosso al Mare o oprire esentiala pentru orice vizita in acest faimos sat.

Riomaggiore


Calatorii care calatoresc pe drumul principal al Riomaggiore - cunoscut de localnici sub numele de Via Colombo - vor gasi peisaje pitoresti cu dealuri. Acest catun minuscul a devenit celebru pentru Sciacchetra, datorita vinului pe care il poti gusta in majoritatea restaurantelor si barurilor, precum si prin sticla din magazinul local Coop. Este adevarat ca atmosfera relaxata si frumusetea naturala a acestui sat de coasta atrage o multime de turisti care cauta o evadare linistita, dar cautatorii de aventuri emotionante vor gasi o multime pentru a-i mentine ocupati. Una dintre cele mai populare activitati este scufundarea in stanca in Mediterana.

Parcul National Cinque Terre


Aceasta zona protejata din inima La Spezia a fost desemnata primul parc national al Italiei in 1999. De atunci, 4.300 de acri, care includ cele cinci orase care alcatuiesc Cinque Terre, au atras turistii din intreaga lume.

O retea de trasee de drumetie care leaga satele de pe stanci unul cu celalalt se numara printre principalele atractii ale parcului, insa zona marina protejata si comunitatile linistite de pescuit ajuta la atragerea a aproximativ 3,5 milioane de calatori pe luna pe aceste dealuri.

O gama impresionanta de flori mediteraneene, copaci si vieti vegetale doteaza traseele Cinque Terre si vizitatorii pot observa o mana de animale unice regiunii intr-o excursie prin aceasta destinatie populara.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00