studentie.ro  » timp-liber » vacante » 3 destinatii europene ieftine pentru o vacanta perfecta!

3 destinatii europene ieftine pentru o vacanta perfecta!

Publicat: 07 Iul 2014 | Vizualizari: 1518

Ai timp berechet la dispozitie si niciun plan facut pentru petrecerea vacantei? Verifica-ti rezervele financiare si imbarca-te intr-o excursie prin cele mai ieftine orase ale Europei. Tot ce ai de facut este sa iti impachetezi bagajul si sa te rezumi la a petrece cu moderatie in urmatoarele orase:


Foto: planetden.com

Marius JianuSofia

Nu este un oras-statiune, dar capitala Bulgariei nu duce lipsa de turisti pe perioada de vara. Si chiar daca vei stramba din nas in momentul in care vei da cu ochii de arhitectura comunista din oras, sa stii ca Sofia ascunde si cateva atractii tusistice fermecatoare. Printre acestea se numara si parcul de distractii Sofialand. Buget zilnic necesar: 20 de euro.

Foto:actualno.comCracovia

Asigura-te ca mai gasesti locuri de cazare. Aceasta pentru ca in iulie si august Cracovia este luata cu asalt de turisti. Orasul are totusi un bun renume in ceea ce priveste preturile, daca apuci sa iti faci rezervare din timp. Buget estimat pentru o zi: 25 de euro.

Foto:telegraph.co.ukBudapesta

Este aproape o plimbare in parc! Budapesta este usor accesibila pentru turistii romani, iar preturile bune practicate la hostelurile din orasul dunarean sunt compatibile cu buzunarul tau. O zi in Budapesta te poate lasa cu doar 25 de euro mai "usor".


Foto:travelfeatured.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00