studentie.ro  » timp-liber » vacante » 15 faimoase epave din intreaga lume

15 faimoase epave din intreaga lume

Publicat: 19 Sep 2014 | Vizualizari: 1804

Organizatia Natiunilor Unite estimeaza ca exista mai mult de 3 milioane de epave pe fundul oceanului. Totusi, epavele pot fi gasite si pe plajele pustii, in mijlocul oceanului, in zonele cu acces restrictionat, pe insulele nelocuite sau in alte locuri indepartate si necivilizate. Prin urmare, aceasta este o lista dedicata epavelor, care sunt inca vizibile pe plajele din intreaga lume.

1. Epava Dimitrios, Grecia
Dimitrios este o celebra epava din Grecia datorita locatiei sale, pe o plaja de nisip usor accesibila de langa Gythio. Exista multe zvonuri despre originile navei si modul in care aceasta a fost blocata pe plaja. Cele mai multe se refera faptul ca nava a fost folosita pentru a transporta tigari intre Turcia si Italia.

2. Epava SS Ayrfield, Australia
SS Ayrfield a fost o nava din otel de 1140 de tone cu o lungime de 79 de metri. Nava a fost construita in Marea Britanie in anul 1911 si inregistrata la Sydney in anul 1912. Aceasta a fost achizitionata de catre guvernul Comunitatii Natiunilor si utilizata pentru a transporta provizii catre trupele americane stationate in regiunea Pacificului, in timpul celui de al doilea razboi mondial.

Citeste in continuare pe infoturism.ro>>

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00