studentie.ro  » timp-liber » sport » X-CUP LA SIBIU

X-CUP LA SIBIU

Publicat: 04 Sep 2009 | Vizualizari: 1979

Asociatia Club Sportiv Roman de BMX organizeaza in perioada 11 – 13 septembrie, cea de-a treia etapa din acest an a competitiei X – Cup Sibiu, primul campionat regional de sporturi alternative. De această data, organizatorii au pregatit concurentilor ceva cu totul special, combinand cele mai spectaculoase probe din etapele precedente intr-o etapa-eveniment.

Pe parcursul celor doua zile de concurs, participantii se vor intrece intr-un concurs de `dirtjumping`, `Bmx cross` si `dual slalom` adresat strict disciplinelor BMX si MTB.

Din etapa de saptamana viitoare nu va lipsi proba de Best Trick, cea mai apreciata de spectatori. Cei mai buni trei participanti din fiecare categorie, cel mai bun trick si cei mai tineri participanti inscrisi la clasa DINO vor fi premiati de sponsorul principal al evenimentului, Hervis Sports.


Competitia va incepe vineri, 11 septembrie, la ora 16.00, cu un concurs de dirtjumping cu BMX si MTB pe un traseu artificial amenajat in parcarea Shopping City Sibiu. Rampele de lansare din lemn si zonele de aterizare construite de organizatori vor face cu siguranta deliciul publicului si le vor da serioase batai de cap concurentilor ce se vor lupta pentru a impresiona membrii juriului. Acestia vor contabiliza prestatiile participantilor pe toate obstacolele amenajate in zona de concurs si vor tine cont de tehnica, de complexitatea trick-urilor alese si de fluenta cu care parcurg traseul.


Daca prima zi de concurs testeaza tehnica concurentilor, sambata, 12 septembrie, concurentii vor trece prin doua probe de foc care le vor testa nivelul de pregatire fizica. X – cup Sibiu revine in dirtpark-ul din Padurea Dumbrava, `Dumbrava Trails`, acolo unde a aparut ideea acestei competitii, unde incepand cu ora 12.00, concurentii specializati pe BMX si MTB se vor duela pentru a parcurge noul traseu de Bmx Cross in cel mai scurt timp posibil. Concurentii vor fi cronometrati individual la parcurgerea traseului, in sesiunea de `Time Trials` sau calificari, pentru a putea fi stabilite perechile de start. Sistemul de stabilire a castigatorului va fi unul eliminatoriu, cel mai bun timp din calificări va face echipa cu cel mai slab timp, primul care va trece linia de sosire merge mai departe spre finala.


La X-cup Sibiu nu exista limita de varsta. Singurele conditii impuse de organizatori sunt ca participantii sa posede echipament de protectie, în special cască. Cei care doresc să participe la a treia etapa din acest an a X cup Sibiu o pot face completand un formular de inscriere disponibil pe site-ul oficial al competitiei www.bmxsibiu.ro .
X-cup Sibiu este un eveniment organizat de ACSR BMX cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, al Casei de Cultura a Municipiului Sibiu, Shopping City Sibiu, sponsorizat de Hervis Sports, Schuster Ecologic, si Faxtor Motorshop.

Sursa:Feeder.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00