studentie.ro  » timp-liber » sport » Reverse ONE - cel mai inteligent rucsac

Reverse ONE - cel mai inteligent rucsac

Publicat: 22 Dec 2010 | Vizualizari: 5879

Esti gata de schi sau snowboard? Bun. Atunci ai nevoie de cel mai nou si destept model de rucsac. Rucsacul Reverse ONE are la baza conceptul exclusive Reverse. Asta inseamna ca iti ofera o mare libertate de miscare, chiar si atunci cand iti suiera vantul pe la urechi, pe schiuri sau pe snowboard. Mai mult, il poti muta imediat din spate in fata.


Toti iubitorii sporturilor de iarna vor aprecia lejeritatea cu care se vor misca pe partie, in plus, chinga de piept impiedica miscarile nedorite ale rucsacului.


In afara conceptului Reverse, rucsacul are avantajul de a avea fermoarul frontal si bretele reglabile pentru o ajustare perfecta la fiecare ocazie in care doresti sa il porti. Reverse ONE este, practic, perfect si pentru zilele obisnuite din oras, pe jos sau cu bicicleta. O alta parte buna – este foarte incapator, are un compartiment principal mare si doua buzunare interioare cu plasa gandite pentru un acces cat mai rapid.
Il poti gasi aici.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00