studentie.ro  » timp-liber » sport » INFORMATII UTILE PRIVIND PISCINELE DIN GALATI

INFORMATII UTILE PRIVIND PISCINELE DIN GALATI

Publicat: 18 Aug 2009 | Vizualizari: 6379

Desi, am trecut de luna lui cuptor, meteorologii ne avertizeaza ca luna august va fi una calduroasa. Asa ca ne-am interesat unde pot galatenii sa se racoreasca, facand baie la bazin.
Vestea buna este ca toate bazinele de inot din municipiul si judetul Galati sunt propice imbaierii. Vestea proasta este ca toate locurile de scaldat din bazinele naturale – Lacul Vanatori, Lacul Brates si zonele de baie de la Dunare, Prut sau Siret, nu sunt autorizate deoarece nu intrunesc normele legale – plaja amenajata, geamaduri.
Toate bazinele, atat cele artificiale (stranduri, piscine), cat si cele naturale (lacuri, cursuri de apa) sunt in regula din punct de vedere sanitar, neinregistrandu-se depasiri ale normelor in vigoare.
Directia de Sanatate Publica Galati recolteaza de doua ori pe saptamana probe, de la patru locatii de stranduri, din care una de stat, Plaja Dunarea si trei private – cluburile Viva, Vointa si cel din Bariera Traian.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00