studentie.ro  » timp-liber » sport » CEA MAI INALTA SALA DE ESCALADA DIN ROMANIA

CEA MAI INALTA SALA DE ESCALADA DIN ROMANIA

Publicat: 14 Dec 2009 | Vizualizari: 4301

Localizata in zona Baicului din Bucuresti, cea mai inalta sala de escalada din Romania, "Vertical Spirit", s-a deschis in urma cu cateva saptamani.

Spatiul in care a fost amenajata sala de escalada este foarte inalt si dispune de panouri cu o intaltime de 15m pentru escalada in maniera cap de coarda si top-rope (mansa), dar si de un panou de boulder, cu o latime de 16m. In plus, sala dispune si de saltele menite sa atenueze aterizarea.

Panoul este echipat cu bucle si corzi dinamice pentru catararea cap de coarda si cu corzi semi-statice pentru top-rop (mansa).

Pentru cei aflati la inceput (adulti si/sau copii), sunt necesare cursuri de initiere in tainele escaladei, cursuri ce dureaza minim o luna.

Pentru cei care nu au echipamentul necesar escaladei, sala "Vertical Spirit" ofera posbilitatea inchirierii acestuia, exceptie facand aici doar dispozitivele pentru asigurare.

Dana Saporan - editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-28 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00