studentie.ro  » timp-liber » sport » AVENTURA LA EXTREM IN BUCURESTI

AVENTURA LA EXTREM IN BUCURESTI

Publicat: 15 Oct 2009 | Vizualizari: 4532

Daca ai chef de putina aventura si vrei sa-ti testezi limitele, ai unde sa mergi in Bucuresti!
Aici se gasesc centre pentru tot felul de sporturi extreme. Daca vrei, poti incerca bungee jumping sau parasutism si nu vei uita niciodata experienta!


Bungee jumping

In Bucuresti, bungee jumping-ul poate fi practicat in strandul Tineretului din complexul Agronomie, aici fiind instalata o macara de 50 de metri.

Acest sport extrem este interzis celor care sunt bolnavi de inima, au probleme cu oasele, muschii si sistemul nervos. In unele cazuri trebuie sa semnezi un act pe proprie raspundere, iar pretul pentru o saritura variaza in functie de sezon si de inaltimea de la care sari, dar in general acesta este undeva in jur de 300 RON.

Parasutism

Saritura cu parasuta se poate practica in apropierea Bucurestiului si anume pe aerodromul de la Clinceni, pe Soseaua Bucuresti – Alexandria, la kilometrul 16, in cadrul Aeroclubului Roman.

Aici se fac cursuri de parasutism (numai in lunile februarie si martie), iar pentru tinerii pana in 21 de ani cursurile sunt gratuite! Daca esti minor, trebuie sa prezinti un acord de la parinti, iar daca ai peste 22 de ani trebuie sa platesti pentru fiecare saritura de la 1 000 de metri, cate 17 euro. Pentru a sari impreuna cu cineva taxa este de 120 de euro, la care se mai adauga 30 de euro daca vrei ca experienta ta sa fie filmata, iar echipamentul se inchiriaza de la aerodrom.

Cam atatea de pe taramul sporturilor extreme… sper ca v-a placut!


Andreea Iolu - Editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-06 00:00:00 - 2022-12-07 00:00:00