studentie.ro  » timp-liber » restaurante » RESTAURANT PRESIDENT PLOIESTI

RESTAURANT PRESIDENT PLOIESTI

Publicat: 03 Iul 2009 | Vizualizari: 4027

Hotel Restaurant President

Adresa: Ploiesti, Str. Bobalna, Nr. 88 (zona sud)

Telefon: 0244 596 376

Intr-o formula usor de accesat, va invitam sa faceti cunostinta cu echipele noastre de profesionisti, care va stau la dispozitie pentru orice eveniment special din viata dumneavoastra.
Fie ca e vorba de o nunta, un botez, o aniversare speciala sau un eveniment de firma, lansare de produs, conferinte si seminarii, cazare, apelati cu incredere la serviciile noastre.
Stilul ambiental creaza o atmosfera splendida atat in lumina calda a culorilor din interior, cat si in aerul proaspat al gradinilor inverzite de plantele tropicale chiar si in anotimpurile reci.
Renumite prin luxul si atmosfera lor rafinata restaurantele din lantul President se doresc a fi un partener ideal in organizarea evenimentelor dumneavoastra practicand servicii de calitate si avand ca suport o echipa de profesionisti dedicati muncii pe care o realizeaza.
Experienta si dorinta de a crea evenimente unice, reprezinta avantaje valoroase care ne definesc si ne individualizeaza.
Aveti incredere in noi si frumoasa poveste va fi transformata in realitate sub o bacheta magica numita President

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00