fun

Dupa participarea la Campionatul mondial din SUA, Hagi si Gica Popescu fiind celebrii, erau asaltati mereu presa cu intrebarile lor plictisitoare. Intr-o zi, lui Gica Popescu ii vine o idee: - Hagi, hai sa ne deghizam sa nu ne mai recunoasca lumea! Hagi se gandeste si se

 

O dama se adreseaza vanzatoarei la magazinul de parfumuri: - As dori un parfum care sa il innebuneasca pe sotul meu. - Poftiti, acesta. - E sexy? - Nu, este cel mai scump parfum pe care il avem in stoc.

 

Sotul: - Draga mea, ce avem astazi la masa? Sotia: - Nimic. Sotul: - Pai si ieri a fost "nimic". Sotia: - Dragule, am gatit pentru doua zile!

 

- Care este diferenta dintre un medic incepator si unul cu experienta? - Primul crede ca va lecuieste boala pe care o aveti iar al doilea crede ca aveti boala pe care o lecuieste.

 

Bula la psiholog: - Si, spune-mi Bula, cand ai observat ca esti cal? - Ehe,… inca de pe vremea cand eram manz.

 

Daca o femeie iti da o sansa nu o pierde! Fugi cat te tin picioarele!

 

Omul ranit ranit carat pe o targa baguie catre infirmieri: - Unde ma duceti ? - La morga.. - Dar, inca n-am murit. - Pai, inca n-am ajuns

 

Noaptea nuntii: - Mama, ce ma fac eu la noapte? Stii ca Gheorghe vrea sa fiu fata mare, iar eu… - Fata mamei, inainte de a te culca, ia marul asta si bagati-l… stii tu unde. A doua zi dimineata, tanara nevasta iese disperata: - Mama, nenorocireee! - Ce ai, fata

 

Dupa ce doctorul mi-a spus ca ori sunt constipat ori am o boala transmisibila foarte grava am aflat aproape instantaneu ca… nu sunt constipat.

 

- Cum se numeste un om care vorbeste doua limbi? - Bilingual. - Cum se numeste un om care vorbeste trei limbi? - Trilingual. - Dar cel care vorbeste numai o limba? - American.

 

La magazinul de legume: - Sa va pun si niste ciupercute? - Nu, multumesc, mie-mi place sa le culeg singur! - Cum doriti! Pot sa vi le risipesc pe podea…

 

Cel mai bun mod de a-ti testa barbatul, cat de fidel este! Dimineata, cand inca doarme, il intrebi: - Pleci la a ta sau ramai la mine?

 

Psihologul este un tip care-ti ia o gramada de bani ca sa-ti puna toate intrebarile pe care sotia ta ti le pune zilnic, gratis.

 

Bula era bucatar in armata. Intr-o zi vine generalul in inspectie si ramane impresionat de curatenie. Bula, in halat alb, sta serios cu o lingura legata la brau. Generalul il intreaba: - Ce faci cu lingura? - Gust mancarurile!… Uitandu-se mai atent la Bula, generalul

 

- Cum poti identifica un om cu vointa extraordinara? - Pune o femeie sa ii trimita un mesaj inainte de culcare chiar cand vrea sa inchida calculatorul; daca citeste mesajul abia dimineata este omul cautat.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-01-27 00:00:00 - 2023-02-01 00:00:00