fun

Vecinii mei se bucura foarte tare atunci cand noaptea tarziu cant la chitara. Sunt atat de entuziasmati, incat mi-au spart geamurile doar ca sa ma poata auzi mai clar…

 

O femeie cauta o carte in biblioteca. Sotul o intreaba: - Ce cauti, draga? - Stii unde-i cartea aia ‘Cum sa traim pana la 140 de ani? - Da, tocmai am aruncat-o… - De ce? - Incepuse maica-ta s-o citeasca!

 

Inainte de micul dejun trec prin suferintele unui om al strazii. Dupa micul dejun deja ma intreb daca sunt insarcinata.

 

Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice: - Ma, baieti, eu sunt sleit de puteri asa ca va pot ajuta doar cu o dorinta… Unul din naufragiati, insetat, zice repede: - Transforma oceanul in bere

 

Un barbat, inainte de logodna se duce la tatal lui si ii spune: - Am gasit o femeie la fel ca mama! Tatal se uita lung la el si ii raspunde: - Pai si ce vrei? Compasiune?

 

- La ce poate privi la nesfarsit un barbat? - La doua lucruri: sanii.

 

In Republica Moldova, la intrarea intr-un bordel, era o pancarta pe care scria: "Va rog sa veniti cu dansele jubiland ca n-avem timp de jiujuleli!"

 

In viziunea femeilor, barbatul are doar doua defecte: tot ce face si tot ce spune.

 

- Stii care este noua injuratura in Bucuresti? - Firea-ai naibii!

 

Seful vrea sa isi trimita subalternul in delegatie tocmai in Brazilia. Subalternul, suparat: - Brazilia?! Acolo nu gasesti decat fotbal si femei usoare! - Nevasta-mea e brazilianca, ii replica seful vadit afectat. - Da?! Si la ce echipa a jucat?

 

Am ajuns la spital cu o perie de WC infipta in fund. - Cum s-a intamplat asta? ma intreaba doctorul. - Am intalnit o tipa azi-noapte in club, i-am zis. Un lucru a condus la altul, pana ne-am trezit la mine acasa… - Si ea s-a dedat la asa chestii perverse?! - Nu ea, i-am

 

Un politist l-a tras pe dreapta pe Chuck Norris. Politistul a avut mare noroc, a scapat doar cu un avertisment.

 

- Este baiat! Este baiat! Este baiat! tipam pe holurile spitalului. De atunci am jurat ca nu o sa mai agat tarfe in cartierul thailandez.

 

Un politist discuta cu doi colegi: - Bai, copilul meu e prost, nu stie cat face 1 minus 1. - Ba, al meu e si mai prost, zice al doilea, nu stie cat face 1 plus 1. Al treilea: - Nu stiti ce vorbiti, veniti la mine acasa sa vedeti ce prost este al meu. Acasa la al treilea

 

- Doamna Firea, puteti sa-mi explicati secretul succesului dumneavoastra? - Depinde, sunteti ziarist sau politist?

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-01-27 00:00:00 - 2023-02-20 00:00:00