fun

Trei printi vor sa se insoare cu o printesa. Tatal printesei le spune: - Cine gaseste bilele de ping-pong cele mai multe va fi sotul printesei. Incep printii sa caute prin toataa gradina palatului: unul gaseste o suta de bile, al doilea doua sute de bile, al treilea, un pic mai

 

Doua prietene: - Mi-am gasit un nou iubit. O parte din el este din Frank Sinatra si cealalta jumatate din Einstein! - Mai sa fie! Si cum il cheama? - Frankenstein.

 

Sotul: - Daca eu mor, nu o sa mai gasesti un alt barbat ca mine! Sotia: - Cine a zis ca vreau altul ca tine!

 

Doua blonde, una pe un mal al raului, alta pe celalalt mal. Prima blonda striga tare sa fie auzita peste rau de cealalta: - Nu te supara, cum ajung pe malul celalalt? A doua blonda, putin uitima de intrebare ii raspunde: - Esti deja pe malul celalalt!

 

- Iti sunt recunoscator, doctore, esti mare! Nu credeam c-ai sa ma poti vindeca de mania asta nenorocita de a pune pariuri dintr-o singura sedinta. Cat ma costa? - Numai o suta de euro. - De acord. Dar spune-mi, ce-ar fi sa dam cu banul: dublu sau nimic!

 

De nervi, Lupul o mananca pe Scufita Rosie. Vanatorul, care vazuse scena, diseaca Lupul si o recupereaza pe Scufita Rosie. - Uite, zice vanatorul, pentru ca imi place de tine, o sa-ti indeplinesc trei dorinte. Scufita Rosie se face rosie in obraji, lasa privirea in jos si zice:

 

Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Indragostitilor sa incercam o pozitie noua: eu voi sta intinsa pe canapea, voi bea bere si voi butona telecomanda iar tu poti sa treci la calcat rufele.

 

- Ce intelege un barbat prin a ajuta la curatenie? - Sa-si ridice picioarele ca femeia sa poata da cu aspiratorul…

 

Un ascultator suna la un post de radio: - Buna ziua! - Buna ziua, ati sunat la Radio Romania! - Am gasit un portofel cu o suta de mii de lei in el si un permis de conducere cu numele Ion Popescu. As dori sa-i fac o dedicatie…

 

Un barbat ii face cadou iubitei lui un inel cu un diamant foarte mare. Ea se uita la el atenta si vede scris intr-o muchie "Made in China": - Imi faci cadou un diamant fals?! El zambeste si ii spune: - Merge perfect cu genele, sanii si orgasmele tale!

 

Un doctor catre alt doctor: - E ceva in aer care lasa femeile insarcinate! - Ce anume? - Picioarele lor!

 

- Doua semidrepte avand aceeasi origine… Din cinci litere, incepe cu "u", imi zise prietena mea blonda, incercand sa dezlege cuvinte incrucisate. - Unghiul,… i-am raspuns. Nearticulat, bineinteles. - Doamne, ce prost esti! imi zise ea. "Ghiul" incepe cu "G"!

 

Un barbat pierde doi pesti de-a lungul vietii: somnul la tinerete si carasul la batranete.

 

Data viitoare cand te vei simti rau din cauza ca mereu amani lucrurile, aminteste-ti ca Mozart a scris uvertura la Don Giovanni in dimineata premierei.

 

Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi, vine cu doua palarii. Un enorias se apropie de el si-l intreaba: - Domnule draga, de ce aveti doua palarii? Cersetorul raspunde: - Adevarul este ca mi-a mers atit de bine

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-31 00:00:00