fun

Aveam un tigan in clasa pe care-l tot sicanam si-i gaseam tot felul de porecle. Banuiesc ca asta e cauza pentru care m-au dat afara din invatamant…

 

Gheorghe si Pista mergeau pe plaja. Se impiedica unul de o lampa fermecata, capacul se deschide si duhul iese: - Pentru ca m-ati eliberat o sa va indeplinesc cate o dorinta la fiecare. Pista: - Eu vreau un zid mare sa imprejmuiasca tara mea, sa nu mai intre nici un strain in ea!

 

Interesant cum, la Olimpiada, negrii castiga la alergari iar albii la tir.

 

- Alo! Buna ziua! Sunt la radio? - Da, doamna. - Adica sunt in direct? - Da, doamna. Doriti sa faceti o dedicatie? - Si imi aud vocea si cei din supermarket-uri? - Da, doamna, spuneti! - Costele, mama, sa nu mai iei lapte, ca a luat tata!

 

- Auzi fato, m-am culcat cu sotul Ioanei aseara! - Aoleo! Si ia zi-mi, cum e? - Este foarte bun la pat, chiar nu o inteleg de ce se plange de el! - Vezi fato, cand eu iti spuneam ca sotul Ioanei este mai bun la pat decat al tau nu ma credeai…

 

Fiica: - Tata, eu cum am aparut? Tatal: - Totul a inceput cand maica-ta mi-a dat patru like-uri…

 

Un tip intra sub dus exact in momentul in care nevasta sa iesea. Subit, se aude soneria apartamentului. Dupa o discutie scurta se decide ca femeia trebuie sa raspunda la usa asa ca iese din baie, se inveleste intr-un prosop, coboara scarile si deschide usa de la intrare. Era

 

O blonda intra intr-un magazin si face cumparaturi de o suta de lei. Cand sa plateasca, fata de la casa ii spune: - Nu va suparati dar bancnota aceasta de o suta de lei este falsa! - Aoleu! Vai de mine!… Asta inseamna ca am fost vioalata!

 

Suna unul la patru dimineata: - Alo!? Buna dimineata! Imi cer scuze, am nimerit unde trebuie? - Nu, nu ati nimerit unde trebuie! Sa va trimit eu?!

 

- Doresc aceeasi mancare care se consuma la masa vecina, ii spune clientul, chelnerului. Trece o jumatate de ora, dupa care chelnerul vine rosu la fata, transpirat, obosit… - Ma scuzati domnule, dar a fost foarte greu sa iau mancarea de la masa vecina!

 

- Nenorocire! Am o nevasta tanara care-i mereu bolnava… - Asta nu-i nimic… Eu am una batrana care-i sanatoasa tun!

 

Pacientul: - Imi puteti da un sfat pentru o viata mai lunga? Doctorul: - Sa va casatoriti! Pacientul: - Ajuta!? Doctorul: - Concret, nu! Dar gandul de viata lunga nu va mai veni niciodata.

 

Bula isi plimba feciorul cu trenul: - Tata, ce sunt sarmele astea din dreapta sinei? - Sarme de telegraf. - De ce nu-s sarme si pe stanga? - Pe-acolo trece telegrafia fara fir!

 

Doi tipi la o bere, unul spune: - Am auzit la televizor ca vremea va fi inchisa! Celalalt: - Cred ca de data asta DNA chiar exagereaza!

 

- Ce ai acolo? - Mi-am luat o alarma noua la casa, pe aia veche mi-au furat-o hotii.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-03 00:00:00