fun

Fetelor, daca voi credeti ca un fund misto, o pereche de tate beton si o moralitate indoielnica sunt de ajuns pentru a multumi un barbat… sunati-ma urgent la 0770696969… si eu am aceeasi parere!

 

In preajma alegerilor, un ziarist intervieveaza un om al strazii: - Pentru un trai decent, ce asteptati de la viitoarea guvernare? - Mai multe pubele noi.

 

Doi fosti colegi de clasa se intalnesc dupa multi ani: - Ce mai faci dragul meu? Cum o mai duci, observ ca ai o uniforma de pompier pe tine. - Pai da, stii prea bine ca de mic visam sa ajung pompier. Dar tu? Ce mai faci? - Pai m-am casatorit si-am o fetita de cinci ani si-un

 

- Bunico, cu ce ai venit? - Cu trenul, mititelule. - Atunci de ce spune tata ca te-a adus necuratu’?

 

Din fisa unui pacient internat la ortopedie: "Boala a debutat brusc, prin caderea din copac a pacientului."

 

- De ce toate prezervativele sunt transparente? - Pentru ca spermatozoizii sa se poata bucura de priveliste inainte sa dispara!

 

Un tanar invita in oras o tanara care era la scoala profesoara de religie. Cand se plimba prin parc, el ii ofera o tigara. Ea: - Nu, mersi, ce le-as spune dupa aceea copiilor la scoala? Merg mai departe si o invita la un pahar. - Nu, mersi, ce le-as spune dupa aceea copiilor la

 

- De ce vii asa tarziu acasa? Mirosi de la o posta a parfum de curve! - Iaca vin de la ma-ta, am fost sai repar poarta!

 

Barbatul se naste intre picioarele femeii si tot restul vietii lui lupta sa ajunga din nou acolo, pentru ca nicaieri nu-i mai frumos decat acasa!

 

Din rezultatele unui sondaj printre tineri a reiesit faptul ca jumatate dintre acestia vad un viitor luminos. Tot acelasi sondaj a stabilit ca cealalta jumatate nu are bani sa-si cumpere etnobotanice.

 

Intr-un apartament negru-negru, sta un barbat negru-negru care spunea: - Niciodata nu am sa mai incarc singur cartusul de la imprimanta…

 

-Ospatar, fii amabil, spune clientul, am comandat o friptura cu os! -Da, domnule, v-am adus-o. Care este problema? -Vrei sa vezi daca nu cumva carnea a ramas in bucatarie?

 

Femeile nu inseala. Femeile doar compara.

 

Se intalnesc doua prietene: -Vai tu ce rau arati! Auzisem ca o sa te lase sotul, dar nu chiar de la etajul trei…

 

- Bula, care este opusul rasului? - Sexul, doamna invatatoare! - Hmm, cum ai ajuns la concluzia asta, Bula? - Pai la ras este "Ha, ha, ha!" iar la sex este "Ah! Ah! Ah!"…

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-22 00:00:00