fun

- Cum, ti-a fost un prieten atat de bun si nu te duci la inmormantarea lui? - Dar ce, el o sa vina la a mea?!

 

De regula nu postez anunturi de vanzare cumparare pe Facebook dar de data asta e o urgenta. Un amic si-a cumparat bilete la finala Champions League fara sa stie ca o sa pice in aceeasi zi cu propria nunta. Deci, e cineva interesat de un costum de mire marimea 46? Va rog share,

 

Moare un tip si ajunge in Iad. Vazandu-se acolo, il bufneste plansul si in vreme ce hohotea asa, vine la el un dracusor: - Ce faci ba, de ce plangi asa? - Pai am ajuns in Iad. O sa ma ardeti si o sa ma chinuiti. - Aaaiurea, cine ti-a bagat prostiile astea in cap? Asta e

 

Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de acord sa ramana in

 

- Poti rezista daca iti da Chuck Norris un pumn? - Da. Daca este de seminte.

 

La strand un nene suparat: - Doamna, spuneti baietelului dumneavoastra sa nu se mai pise in apa! - Pai de ce, ca toata lumea se pisa in apa? - Pai da, doamna, dar lumea se pisa asa mai cu discretie , nu sta pe marginea bazinului si se pisa cu bolta in capul celorlanti!

 

Cand barbatul ramane singur acasa, frigiderul lui aduna cate 300 de vizualizari pe seara…

 

Inca un soc pentru sistemul medical romanesc: analizele au aratat ca si agheasma cu care au fost sfintite spitalele era diluata de cel putin trei ori!

 

- De ce pentru statuia Libertatii s-a ales ca model o femeie? - Pentru ca in cap este loc suficient pentru a amplasa un restaurant!

 

- Ospatar, in localul vostru ma simt ca si acasa. - Va place atat de mult la noi? - Dar de unde! Nici acasa nu ma baga nimeni in seama.

 

O domnisoara se plange unei prietene: - Nu am deloc noroc la barbati. - Cum asa, draga? - De fiecare data cand vreau sa ma marit din dragoste aflu ca e sarac lipit!

 

- Unde-ai fost plecat atatea ore?! a tipat ieri nevasta-mea la mine. - Am scos la o plimbare pe cei trei copii ai nostri, pe malul lacului, ca sa-ti dovedesc ca sunt un tata responsabil si ca pot si eu sa am grija de ei! - Dar noi avem patru copii! - Hmmm,…. revin imediat.

 

La sfarsitul anului scolar, Bula ii spune mamei: - Mama esti o femeie norocoasa! Ea il intreaba surprinsa: - De ce fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi alte carti anul acesta!

 

- Prin ce se deosebeste un investitor de un speculant? - Speculantul cumpara ieftin si vinde la un pret mai ridicat. Investitorul cumpara scump si nu poate vinde.

 

Un magician foarte vestit are norocul sa se intalneasca cu un fan inrait intr-o toaleta publica. Fanul i-a cerut magicianului sa ii arate un truc deosebit pe care nu l-a mai aratat cuiva pana atunci. Magicianul fuse de acord cu conditia ca fanul sa se dezbrace si sa se intoarca

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00