fun

Dupa a patra bere in plus cei care sunt treji din jurul tau au un comportament neadecvat!

 

Doua vaci stateau intr-un copac si crosetau apa folosind doua caramizi. La un moment dat, una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Cat e ceasul, ma? Cealalta scoate termometrul din caciula si zice: - Miercuri! Morala: Nu indoiti sticle de Pepsi!

 

Stiri Pe surse: - Ce a spus patronul Hexi-Pharma inainte de a se sinucide, intrand cu masina in pom? - "Nu trageti, tovarasi!"

 

De fiecare data cand vad lapte de soia nu ma pot abtine din ras. Mi-o tot imaginez pe soacra-mea mulgand boabele alea mici.

 

Nu stiu daca v-am mai spus, dar scula mea a fost in Cartea Recordurilor. Asta pana m-a dat bibliotecara afara…

 

Am comandat pe net kit-ul "Fa-ti nevasta mai atragatoare" si am primit doua sticle de Jagermeister.

 

Doi politisti la fata locului unui accident, intocmeau procesul verbal pentru evenimentul petrecut. Capul victimei, desprins de trup era chiar langa santul de la marginea drumului. Politistul isi intreaba colegul: - Cum sa trec in proces: capul victimei este la 15 cm de "sant"

 

Nu sunt sigur dar am impresia ca Costel Pandele nu e in toata Firea.

 

Intr-un hotel un turist intreaba o tanara domnisoara imbracata deocheat care se rezema de un scaun langa bar: - Vorbiti engleza? - Doar un pic… - Si ce cuvinte cunoasteti? - One hundred euro.

 

Daca o femeie este plina de viata, are succes, este irezistibila si deosebit de fericita inseamna ca sigur se razbuna pe cineva.

 

- Cum iti place noua mea palarie, dragul meu? - Este minunata! Aproape ca nu ti se vede fata…

 

Colind traditional moldovenesc de Craciun pentru tot timpul anului: "O bat frumos, o bat frumos.."

 

- Am fost la vraci sa ma consulte pentru arsurile mele de la stomac, zise canibalul catre nevasta-sa. - Si ce-a spus? - Mi-a recomandat sa mananc in fiecare zi cate un pompier-doi…

 

La o petrecere, Bula se adreseaza unei tinere: - Papusa dansezi? - Da! - Oh, ce bine, atunci lasa-ma pe mine sa stau jos!

 

Politistul: - Doamna, stiti de ce v-am oprit? Blonda: - Sunt la fel de confuza ca si dumneavoastra!…

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00