fun

Comandantul unitatii face inspectie si cum mergea el prin unitate vede doi soldati ce taiau o bomba cu un bomfaier asa ca exasperat fuge spre ei strigand: - Ce faceti ma idiotilor aici, sunteti complet retardati! Daca explodeaza bomba aia!? - Stai linistit sefule, mai avem vreo

 

Un cuplu merge la avocat si vor sa bage divortul. Avocatul vrea sa stie motivul. Sotia clarifica situatia: - Sotul meu are o problema cu ejacularea precoce. Avocatul catre sot: - E adevarat? - Nu… De fapt sotia mea are o problema cu asta.

 

Bula are 93 de ani si, desi e sanatos tun, se plange tot timpul. - De ce esti trist, il intreaba fiul, am grija de tine, nu-ti lipseste nimic. - Bine, pana cand traiesti tu, ce fac pe urma?

 

- Alinuta, nu stii unde a disparut neastamparatul de frate-tu? intreaba mama. - A iesit la joaca, ii raspunde Alinuta. - Nu stii, si-o fi luat ceva in cap? - Cum sa nu, i-am dat eu mamico, o matura si o tigaie.

 

Fiul meu tocmai a fost dat afara pentru ca a pus o colega sa ii faca o laba. Este a treia scoala pe care o incearca, cred ca totusi meseria de profesor nu e de el.

 

Exista miliarde de nervi in corpul uman si o singura persoane care te poate calca pe absolut toti. Da, de tine e vorba mama soacra!

 

Ma inspaimanta cumplit gandul ca cineva ar putea-o rapi si ucide pe soacra-meacare are un ghiul de aur si locuieste in Bucuresti, Strada Mare, Nr. 2, Parter, prima usa la dreapta, cheia de obicei o lasa sub al treilea ghiveci de pe scara.

 

Bulisor tocmai a terminat prima saptamana de scoala: - Pierd timpul acolo, la scoala, ii spune Bulisor mamei. - Tot nu stiu sa citesc, nici sa scriu, si nici nu ma lasa sa vorbesc.

 

La o receptie la Cotroceni, o jurnalista se duce la presedintele Klaus Iohannis si ii spune: - Domnule presedinte, am pariat cu niste colegi de-ai mei ca scot mai mult de doua cuvinte de la dumneavoastra! - Ai pierdut!

 

- De ce fetele cu sanii mici poarta sutien? - Ca sa nu raceasca la plamani.

 

Discutie intre membrii orchestrei: - Noul baterist este nemaipomenit! Este plin de energie! - Da, dar stii de ce? Pune intotdeauna pe portativ, alaturi de note , fotografia soacra-sii…

 

Imi plac femeile care ma surprind insa, din cand in cand ar putea semnaliza si ele…

 

Astazi sotia mea tocmai mi-a deschis usa masinii. Ar fi fost un gest frumos daca nu mergeam 70 de km.

 

In anul 1669 un cioban din Vaslui a descoperit intamplator prezervativul, folosind un intestin de oaie. In 1878, un britanic a revolutionat ideea, scotand intestinul din oaie inainte de a-l folosi…

 

Prietena mea blonda este atat de proasta incat a fost lovita de o masina parcata!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-01-27 00:00:00 - 2023-01-30 00:00:00