studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Vezi programul de filme la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 29 ianuarie - 4 februarie

Vezi programul de filme la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 29 ianuarie - 4 februarie

Publicat: 26 Ian 2016 | Vizualizari: 1608

Vrei sa stii care sunt noutatile in materie de filme? Vino in perioada 29 ianuarie - 4 februarie 2016 la cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si delecteaza-te cu cele mai noi filme. Iata programul:

Avanpremiere:


Bunicul dezlantuit - Digital (Dirty Grandpa - Digital)


Chiar inainte de nunta lui, un tip mai mereu crispat, este pacălit sa-si conduca bunicul, un fost general de armata pervers, in Florida, pentru vacanta de primavara.
Cu: Zac Efron,Robert De Niro,Julianne Hough,Dermot Mulroney,Zoey Deutch,Aubrey Plaza,Brandon Mychal Smith,Mo Collins
Regia: Dan Mazer


Trauma - Digital (Concussion - Digital)

O perspectiva asupra modului in care jucatorii de fotbal american sufera de leziuni majore la cap si au probleme debilitante toata viaţa, ca urmare a loviturilor repetate, si asupra eforturilor Ligii Nationale de Fotbal de a nega totul.

Cu: Will Smith,Alec Baldwin,Stephen Moyer,Luke Wilson,David Morse,Adewale Akinnuoye-Agbaje,Albert Brooks,Gugu Mbatha-Raw,Hill Harper
Regia: Peter Landesman


Nazdravanii din padure. Speriosul speriosilor - Digital - dublat ( Open Season: Scared Silly - Digital)

Boog, Elliot, si toata gasca lor vesela se intorc pentru noi aventuri... de speriat!

Cu: Kathleen Barr, Garry Chalk,Trevor Devall,Donny James Lucas,Will Townsend,Melissa Sturm Regia: David Feiss


Premiere:


The Finest Hours: Furtuna extrema - 3D (The Finest Hours - 3D)


Pe 18 februarie 1952, o furtuna masiva a lovit New England, distrugand oraşe de-a lungul Coastei de Est, cu consecinţe dezastruoase asupra navelor, inclusiv SS Pendleton, un petrolier pornit spre Boston, care a fost literalmente rupt in doua, cu peste 30 de marinari prinsi in interiorul pupei ce s-a scufundat rapid. in calitate de ofiţer superior la bord, primul inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) işi da seama repede ca trebuie sa preia comanda echipajului speriat şi sa-i inspire pe oamenii sa lase deoparte diferenţele dintre ei şi sa lucreze impreuna pentru a supravietui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodata Coasta de Est.

Din distributia filmului „The Finest Hours: Furtuna extrema” fac parte: Chris Pine, Cassey Affleck, Ben Foster, Holliday Grainger, John Ortiz, Eric Bana. Filmul este regizat de Craig Gillespie si produs de Jim Whitaker si Dorothy Aufiero, dupa un scenariu de Scott Silver si Paul Tamasy & Eric Johnson, fiind bazat pe cartea de non-fictiune cu acelasi nume scrisa de Michael J. Tougias si Casey Sherman
Cu: Chris Pine,Eric Bana,Ben Foster,Casey Affleck,Holliday Grainger,Kyle Gallner,Graham McTavish,Josh Stewart
Regia: Craig Gillespie


Alvin si veveritele: Marea aventura - Digital ( Alvin and the Chipmunks: The Road Chip - Digital )


Printr-o serie de neinţelegeri, Alvin, Simon si Theodore ajung sa creada ca Dave o va cere in casatorie noua sa iubita in New York City – si va scapa de ei. Au trei zile la dispozitie sa ajunga la el si sa opreasca crererea in casatorie.
Cu: Matthew Gray Gubler, Justin Long, Jesse McCartney, Jason Lee, Bella Thorne, Kaley Cuoco-Sweeting, Anna Faris,Jason Lee,Tony Hale
Regia: Walt Becker


Brokerii apocalipsei - Digital ( The Big Short - Digital )


Filmul are la baza bestseller-ul lui Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine (aparuta si la noi sub titlul Marea contradictie economica – in interiorul masinii infernale), ce exploreaza mecanismele ce au dus la ultima mare criza economica, declansata pe Wall Street, in 2007-2008.
Cu: Brad Pitt,Christian Bale,Ryan Gosling,Marisa Tomei,Marisa Tomei,Selena Gomez,Karen Gillan
Regia: Adam McKay


Cincizeci de umbre ale lui Black - Digital (Fifty Shades of Black - Digital )


O parodie erotica ce va poarta printr-un labirint de intamplari si intalniri dure si premature pornind din camera de joaca a lui Mr. Black.
Cu: Marlon Wayans,Kali Hawk,Alice Rietveld,Kate Miner,Tina Grimm,Brad Schmidt,Craig Jordan,Stephen Todt,Stephen Todt
Regia: Michael Tiddes


Pentru a descarca programul click Download

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00