studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Scurt-circuit, incubator redefinit

Scurt-circuit, incubator redefinit

Publicat: 28 Ian 2016 | Vizualizari: 1461

Pe 6 februarie, de la ora20.30, mansarda incubator107 se redefineste printr-un SCURT-CIRCUIT. Veniti pregatiti cu lanternele din dotare, cu cate o pereche de licurici voiosi insotiti de 30 lei luminosi.


Deslusim legile electronicii apeland la mesterii lunii februarie. Fugim de radiatii luminoase apeland la Mandala - armonie prin culoare. Stabilim sensul curentului electric ce transforma dragostea din NEVOIE in PUTERE. Apelam la un soi de magnetism ca sa intelegem SUNDAO - Arta respiratiei si a starii de bine si aducem la lumina mitul dichisului in bucatarie.


La ora 0:00 se ia curentul. Nu e vorba de nicio calamitate, ci de o noutate: incubator se redefineste. Este prezentat fara electrosocuri noul concept, iar printr-un concert ON ne bucuram de el.


Luam harta din cui si pornim in gasca ca sa descoperim campuri electromagnetice in cele 3 camere din partea nevazuta a casei incubator107. Una-i plina de baloane si culoare, alta-i fosforescenta, unde vei raspunde la provocarea „Before I die”, iar cea de-a treia un colt fotografic la inalta tensiune.


Urcam in mansarda, caci ne asteapta o coregrafie electrica cu mult fum pornita de Alina Petrisan. Ne premiem potentialul electric intr-un concurs de dans si ne spunem noapte-buna intr-un party de-a dreptul electrizant.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00