studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Metamorfoza- nocturna micilor schimbari

Metamorfoza- nocturna micilor schimbari

Publicat: 26 Nov 2015 | Vizualizari: 966

When all else fails, sa ne intoarcem inauntru si sa declansam METAMORFOZA, nocturna micilor schimbari, pe 5 decembrie, de la 20.00, in Popa Nan 82. Daca vrei sa te alaturi comunitatii noastre de schimba-lume, vino simplu si sincer, cu bucate preparate cu drag, cu dor sau curiozitate si hai sa ne aducem aminte de ce e cu adevarat important in lume. Ajuta-ne sa sustinem schimbarea cu 25 lei buni si o imbratisare nepretuita.


Ia bucata de creta din copilarie si scrie-ne pe tabla ce vrei si poti schimba la tine, uite-te in ochii celuilalt si lasa-ne sa imortalizam aceasta promisiune la coltul fotografic.


Schimbam naravul cu blandete ca sa aflam ce au atelierele sa ne invete: inainte de toate Sensul in viata. Si sa nu uitam ca orice revelatie incepe cu o Meditatie. Ne transformam in supereroi firesti in caruselul Pay it Forward si descoperim ca orice drum de adevar si asumare incepe cu Bucuria de a fi. Ne intrecem in virtuti intr-un Concurs de fapte bune si spunem ce conteaza pentru noi la Vocea interioara. Ne amintim ca uneori trebuie sa ne si oprim, sa ne odihnim si sa alegem calea mai lunga la How to sleep. Ne conectam la intelepciunea nomada si batem ritmul respiratiei in Tobele africane.


La final ne uitam in jur si strainii nu mai sunt chiar asa straini. Doar noi insine suntem un pic altfel, o idee mai blanzi. Zambim si ascultam flautul si cavalul si ne amintim de viata, asa cum ar trebui ea sa fie, tihnita si cu zvon romanesc: Electroacustic romanesc cu Matze & Mandela. Si cine stie, poate in timp ce dormi, vine si Mos Niculae.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00