studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Gala LSRS 2016 - Excelenta in educatie se premiaza la inceput de an

Gala LSRS 2016 - Excelenta in educatie se premiaza la inceput de an

Publicat: 01 Oct 2015 | Vizualizari: 1433

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) da startul Concursului „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”. Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie a.c., iar premiile vor fi decernate, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. Anul acesta, evenimentul va sta sub egida numarului 7, fiind a VIIa editie, pe 7 ianuarie 2016, in Bucuresti, marcand 7 ani de existenta a LSRS.

Excelenta in educatie. Fidela misiunii asumate de la infiintare, LSRS promoveaza tinerii romani cu rezultate si realizari remarcabile pe plan academic si extra-curricular la nivel national si international. Astfel, Gala LSRS promoveaza intr-un cadru formal excelenta academica romaneasca din tara si din strainatate, aducand in atentia societatii civile din Romania tineri romani de succes.

Categorii de premii.
Premiile vor fi acordate studentilor romani cu experienta academica si extra-curriculara la cel mai inalt nivel pentru urmatoarele categorii:
• „Studentul Roman al Anului din America de Nord” - un premiu pentru nivelul universitar si un premiu pentru nivelul post-universitar
• „Studentul Roman al Anului din Europa” - un premiu pentru nivelul universitar si un premiu pentru nivelul post-universitar
• „Studentul Roman al Anului de pe alte Continente”
• „Studentul Roman Erasmus al Anului”
• „Premiul Special in Arte”
• „Studentul Anului in Romania”

Toate candidaturile, cu exceptia celei pentru „Studentul Anului in Romania”, vor participa automat in competitia pentru Marele Premiu „Studentul Roman al Anului in Strainatate”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toti studentii romani care au studiat in strainatate in anul universitar 2014-2015, indiferent de aria geografica si domeniul de studiu.

Conditii de participare. Candidatii se pot inscrie in concurs online, pana la data de 15 noiembrie 2015. Acestia sunt invitati sa consulte documentele complete despre competitie, criteriile de jurizare si despre procedura de aplicatie pe http://gala.lsrs.ro/concurs/. Candidatii pentru categoria „Studentul Roman Erasmus al Anului” vor fi nevoiti sa descarce, completeze si ataseze formularul de candidatura „Call for Applications Erasmus” (se va descarca de pe http://gala.lsrs.ro/concurs/). Pentru informatii suplimentare legate de Concurs cei interesati sunt rugati sa trimita un email la adresa studentulanului@lsrs.ro.

Jurizarea candidatilor.
Procesul de jurizare se va desfasura in doua etape. Preselectia va fi realizata de catre laureatii editiilor anterioare ale Galei LSRS, iar selectia finala de catre un juriu format din personalitati ale mediului academic, sectorului public, societatii civile si mediului de afaceri. In cazul premiului Special in Arte, jurizarea va fi realizata de catre experti consacrati ai acestui domeniu.

Cea de-a saptea editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate marcheaza in acelasi timp aniversarea a sapte ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal sa ofere studentilor romani din strainatate un cadru de dialog si recunoastere prin sustinerea intereselor acestora si promovarea meritelor lor in societatea romaneasca actuala. LSRS incurajeaza pastrarea legaturii cu Romania si promovarea unei imagini pozitive a tarii noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelenta si profesionalism.

Toti cei interesati sa ia parte la o seara de Gala in data de 7 ianuarie 2016 sunt invitati sa isi rezerve gratuit un loc prin completarea formularului disponibil aici - https://goo.gl/Kae6Wu. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de inscrieri.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00