studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Clubul Sportiv al UVT te asteapta in weekend la Timisoara Paramotor Open

Clubul Sportiv al UVT te asteapta in weekend la Timisoara Paramotor Open

Publicat: 14 Aug 2015 | Vizualizari: 1357

Pe parcursul celor doua zile de weekend, timisorenii vor avea parte de un spectacol de exceptie in zona Giroc - albia raului Timis. Voluntarii SALVO in parteneriat cu Clubul Sportiv al Universitatii de Vest organizeaza concursul aeronautic de aeronave ultrausoare Timisoara Paramotor Open 2015.

Evenimentul presupune simularea disparitiei unei persoane pentru care se vor organiza operatiuni de cautare si salvare. Potrivit radiotimisoara.ro, evenimentul are ca scop armonizarea activitatilor partenerilor implicati si viteza de reactie a partenerilor publici si privati si a voluntarilor implicati in actiune. Totul se va desfasura in padurea din apropierea comunei Giroc, pe albia raului Timis, pe o distanta de 10 km.

Actiunile de cautare si salvare vor fi acompaniate de o competitie aeronautica, un miting aviatic si un zbor de agrement. In cadrul evenimentului, vor avea loc si activitati de divertisment, organizate de Universitatea de Vest din Timisoara, printre care concerte si un festival culinar al mancarurilor traditionale.

Andreea Catan
Foto: UVT

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00