studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Ce filme vedem la cinema in zilele urmatoare?

Ce filme vedem la cinema in zilele urmatoare?

Publicat: 17 Dec 2015 | Vizualizari: 1134

Esti nerabdator sa afli ce filme intra in cinema incepand de vineri? Pentru ca stim ca esti cinefil inrait, te invitam sa urmaresti mai jos programul filmelor la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall pentru perioada 25-31 decembrie 2015.


Avanpremiere:

Surori bune si nebune - Digital (Sisters - Digital)

Tina Fey si Amy Poehler se reunesc pentru comedia SURORI BUNE sI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre doua surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgenta la casa parinteasca pentru… a-si goli dormitoarele copilariei, caci parintii lor s-au decis ca e timpul sa vanda casa.

Disperate sa reaprinda flacara zilelor lor glorioase de cand erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care sa-i faca pe fostii lor colegi de liceu sa nu le uite niciodata. Ceea ce incepe ca un cocktail civilizat, ca intre adulti, se transforma incet-incet in cel mai salbatic party pe care cele doua surori si invitatii lor, l-au vazut vreodata, dar si intr-o experienta eliberatoare si care le deschide tuturor drumul catre maturizarea adevarata.

Tina Fey este producatoarea comediei, alaturi de Jay Roach (Meet the Parents) si John Lyons (Austin Powers in Goldmember), iar Amy Poehler este producator executiv alaturi de Jeff Richmond si Brian Bell. Scenariul este scris de Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock).
Cu: Amy Poehler,Tina Fey,John Cena,John Leguizamo,James Brolin,Dianne Wiest,Madison Davenport,Maya Rudolph
Regia: Jason Moore

La limita extrema - 3D (Point Break - 3D)


In thrillerul de actiune POINT BREAK, un tanar agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey) se infilitreaza intr-o echipa de sportivi de elita mereu in cautarea senzatiilor tari, condusa de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), suspectati ca au la activ o serie de infractiuni executate in maniera extrema.

Aflat bine camuflat sub acoperirea sa si cu viata in permanent pericol, Utah face cele mai imposibile eforturi ca sa gaseasca dovezile ca aceasta grupare e vinovata de acele infractiuni inimaginabile.

Thrillerul e plin de adrenalina, cu scene de sport extrem cum nu s-a mai vazut pana acum in vreun film, iar protagonistii sunt cei mai de top sportivi din surfing, planorism, snowboarding, catarare libera si moticiclism de mare viteza.


Cu: Teresa Palmer,Édgar Ramírez,Ray Winstone,Delroy Lindo,James Le Gros,Luke Bracey,Glynis Barber,Bojesse Christopher
Regia: Ericson Core


Premiere:


Peanuts: Filmul lui Snoopy si Charlie Brown - 3D - dublat (The Peanuts Movie -3D)

Snoopy porneste in cea mai mare misiunea a sa: el si echipa lui iau cerul cu asalt ca sa-si duca la capat razbunarea, in timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, incepe acasa propria lui calatorie epica.

Cu: Bill Melendez,Francesca Capaldi,Alexander Garfin,Noah Johnston,A.J. Tecce,Hadley Belle Miller,Anastasia Bredikhina,Madisyn Shipman
Regia: Steve Martino

Vacanta cu "de toate" - Digital (All Gone South - Digital)

O familie de cosmar combinat cu Marea Mahmureala: Franck si Sonia merg in Brazilia, unde Franck spera sa-l impresioneze pe tatal Soniei, si s-o ceara de sotie. Din nefericire, li se alatura si prietenii lor, si, cu asemenea prieteni, cine mai are nevoie de dusmani?
Cu: Christian Clavier,Vincent Desagnat,Philippe Lacheau,Grégoire Ludig,Alice David,Tarek Boudali
Regia: Philippe Lacheau,Nicolas Benamou

Pentru vizionarea intregului program, click Download.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-06 00:00:00 - 2022-12-16 00:00:00