studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Care sunt noutatile in materie de filme in perioada urmatoare?

Care sunt noutatile in materie de filme in perioada urmatoare?

Publicat: 01 Sep 2015 | Vizualizari: 1158

Iata programul filmelor la cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall pentru perioada 4 - 10 septembrie 2015:

Avanpremiere:

Labirintul: Incercarile focului - Digital ( Maze Runner: The Scorch Trials - Digital )

Noul film il arata pe Thomas (Dylan O'Brien), supravietuitor al labirintului, conducandu-i pe ceilalti supravietuitori prin „The Scorch” (pamantul parjolit), un tinut pustiu dar plin de alte pericole, continuandu-si cautarea de raspunsuri cu privire la misterioasa organizatie care ii tine captivi.
In regia lui Wes Ball (Maze Runner), The Scorch Trials continua misterul de cosmar al primului film intr-un sequel extins si ambitios.
Cu: Dylan O'Brien,Kaya Rose Humphrey,Patricia Clarkson,Thomas Brodie-Sangster,Lili Taylor,Barry Pepper,Aidan Gillen,Giancarlo Esposito,Nathalie Emmanuel
Regia: Wes Ball

Ricki and the Flash - Digital (Ricki and the Flash - Digital )
Meryl Streep isi asuma un rol cu totul nou - acela al unei cantarete si chitariste de hard-rock – pentru regizorul laureat cu Oscar, Jonathan Demme si scenaristul, laureat al premiului Academiei, Diablo Cody, in filmul Ricki and the Flash. intr-un film original, incarcat cu muzica live, Streep interpreteaza rolul lui Ricki Rendazzo, o eroina a chitarei care a comis o multime de greseli cand s-a hotarat sa-si urmeze visul de a deveni o stea a muzicii rock-and-roll. Intorcandu-se acasa, Ricki are sansa de a-si ispasi pacatele si de a indrepta lucrurile, punand in balanta muzica si familia.
Streep joaca alaturi de fiica ei din viata reala, Mamie Gummer; Rick Springfield, un membru al formatiei Flash care o iubeste pe Ricki; Kevin Kline in rolul fostului sot al lui Ricki; si Audra McDonald in rolul actualei sotii a lui Kline.
Cu: Meryl Streep,Sebastian Stan,Kevin Kline,Mamie Gummer,Rick Springfield,Charlotte Rae,Audra McDonald
Regia: Jonathan Demme

Premiere:

Transporter: Mostenirea - Digital (The Transporter Refueled - Digital)

Frank Martin este transportatorul cu cea mai inalta calificare pe care banii il pot cumpara. Mizele sunt mai mari si tehnologia mai performanta, dar se aplica aceleasi trei reguli simple: nu schimba niciodata afacerea, nu cere nume si nu deschide pachetul.
Cand Frank este angajat de vicleana femeie fatala Anna si cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descopera repede ca a fost pacalit. Anna si acolitele sale i-au rapit tatal (Ray Stevenson) ca sa-l constranga pe Frank sa le ajute sa doboare un grup nemilos de traficanti de persoane din Rusia.
Manat de razbunare, el va incalca toate regulile si nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si salva tatal in aceasta cursa plina de actiune de pe Riviera Franceza.
Cu: Ray Stevenson,Ed Skrein,Gabriella Wright,Anatole Taubman,Radivoje Bukvic,Loan Chabanol,Lenn Kudrjawizki
Regia: Camille Delamarre

Vanatoarea de oameni - Digital (The Absent One - Digital)
Itele investigatiilor in cazul asasinarii unor gemeni ii duce pe politisti in mijlocul unui grup de studenti eminenti proveniti clasele superioare ale societatii scandinave. Intre ei, nimic nu e ceea ce pare a fi.
Cu: Nikolaj Lie Kaas,Pilou Asbæk,Fares Fares,David Dencik,Hans Henrik Clemensen,Beate Bille,Søren Pilmark,Ole Dupont
Regia: Mikkel Nørgaard

Pentru vizionarea intregului program, click Download.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00