studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Ateliere incubator107 saptamana 8 - 14 februarie

Ateliere incubator107 saptamana 8 - 14 februarie

Publicat: 09 Feb 2016 | Vizualizari: 1487

In saptamana 8-14 februarie aflam tainele parentingului, ale respiratiei corecte, ale traitului In prezent, ale numerologiei si nu in ultimul rand ale art terapiei.


Joi, de la ora 19.30 in cadrul atelierului SUNDAO - arta respiratiei si a starii de bine reinvatam sa respiram corect. Abdominal. Asa cum o faceam atunci cand eram copii. Practicam respiratia corecta in viata de zi cu zi adoptand posturi sau exercitii usoare pentru a fi permanent intr-o stare emotionala si mentala stabila. Ne indruma Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.


Vineri, de la ora 19, in cadrul atelierului Numerologia - previziune, prevenire si lectii de viata invatam cum sa interpretam numerele din viata noastra. Vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine, sa privim viata din alt unghi si sa ne concentram pe numerologia previzionala. Ne indruma Geo Pana, life, spiritual & career coach, maestru Reiki.


Sambata, de la ora 16, in cadrul atelierului SUNDAO - arta respiratiei si a starii de bine cautam linistea si starea de bine exersand respiratia corecta. Ne indruma Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.
De la ora 19, in cadrul Atelierului de mindfulness pentru cunoasterea si perfectionarea de sine invatam cum sa ne traim in prezent, cum sa gestionam mai bine sentimentele de furie, anxietate si stres. Ne observam pe noi mai bine, vedem care sunt nevoile si valorile noastre esentiale. Aplicand constant tehnici de mindfulness vom observa o imbunatatire a sanatatii mentale si corporale. Ne indruma Anca Iorgulescu este strateg digital, trainer de mindfulness si meditatie certificat in Thailanda si life coach.


Duminica, de la ora 16, in cadrul atelierului Mandala - armonie prin culoare practicam terapia prin arta. Ne echilibram emotional, ne relaxam si dezvoltam o comunicare intuitiva cu noi insine, dincolo de cuvinte si logica. Vom accesa gandirea vizuala, folosim desenul ca o forma de meditatie si ne amintim de starea cu care meditam, atunci cand eram copii. Ne indruma Maria Constantinescu, Coach NLP, pictorita si facilitator.


Unde?

Atelierele se tin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.


Cum?
inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.


Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRaSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-07 00:00:00