studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Ateliere incubator107 saptamana 18-24 ianuarie

Ateliere incubator107 saptamana 18-24 ianuarie

Publicat: 18 Ian 2016 | Vizualizari: 1008

In saptamana 18-24 ianuarie visam mult, ne facem propriul parfum, punem paine la copt si ne conectam cu noi insine prin multa culoare.


Marti, de la ora 19 in cadrul atelierului Lucid dreaming intram in lumea somnului si a viselor. Descoperim metode prin care sa ne trezim in vis, discutam cat se poate de mult pe baza experientelor noastre si vedem concret cum sa ne trezim in vis. Ne indruma Cristina, care a descoperit inca din liceu visarea lucida.


Joi, de la ora 19 in cadrul atelierului Fa-ti propriul parfum - atelier de imbinat miresme invatam cum sa sa combinam aromele preferate pentru a ne realiza propriul parfum. Si o luam pe rand: distingem diferite note olfactive, aplicam tehnici de preluare a esentelor si experiementam amestecuri vrajite in sticlute mici, intunecate. La final vom avea adevarate creatii olfactive: extragere aroma pe baza de ulei, extragere aroma pe baza de alcool, parfum de corp lichid, parfum de corp solid, parfum odorizant si ambiental. Ne impartaseste din pasiunea ei Ana Maria Surdu, o alchimista in potiuni aromatice.


Vineri, de la ora 19, in cadrul atelierului Paine pentru povesti cu final fericit aducem mirosul magic de paine proaspat coapta in mansarda. Invatam retete de aluat, ce, cat si cum punem din fiecare ingredient, vom modela aluatul si vom descoperi cum se face painea cu suflet. Transformam mansarda intr-o mica brutarie alaturi de maistrul brutar Nicolae Petrache si doi tineri de la Scoala de Meserii CONCORDIA.


Sambata, de la ora 17, in cadrul atelierului Inner Colour”- Atelier de tehnici creativ expresive exploram emotiile, stabilim obiective si ne cautam drumul personal. Folosind tehnici creativ expresive precum art terapia, metafora si imaginatia activa invatam sa gestionam eficient propriile emotii, sa reducem stresul si sa ne crestem increderea in noi. Ne este alaturi in procesul de cunoastere Mihaela Vechiu, trainer, coordonator de programe educationale, consilier vocational si psihoterapeut format in psihoterapie analitica Junghiana.


Unde?
Atelierele se tin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.


Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.


Investitia

Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRASLEA: esti student sau elev, dai 20 lei

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-16 00:00:00