studentie.ro  » timp-liber » evenimente » Ateliere incubator107 saptamana 15 - 21 februarie

Ateliere incubator107 saptamana 15 - 21 februarie

Publicat: 16 Feb 2016 | Vizualizari: 1637

In saptamana 15-21 februarie scriem povesti, prevestim viitorul cu ajutorul numerelor, respiram adanc, gatim si incubam idei noi.


Joi, de la ora 19 in cadrul atelierului Scrie despre tine. Scrie ce vezi, descoperim si exploatam realitatea prin scris. Inventam povesti pornind de la oamenii, spatiile si obiectele din imediata noastra apropiere. Atunci cand crezi ca nu e nimic demn de povestit, te concentrezi pe tot ce are de oferit lumea in afara ta. Ne indruma Vera Ion. A scris poezie, teatru si film.


Vineri, de la ora 19, in cadrul atelierului Numerologia - previziune, prevenire si lectii de viata invatam cum sa interpretam numerele din viata noastra. Vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine, sa privim viata din alt unghi si sa ne concentram pe numerologia previzionala. Ne indruma Geo Pana, life, spiritual & career coach, maestru Reiki.


Sambata, de la ora 16, in cadrul atelierului SUNDAO - arta respiratiei si a starii de bine cautam linistea si starea de bine exersand respiratia corecta. Ne indruma Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.
De la ora 19, in cadrul atelierului Mitul dichisului in bucatarie, facem cunostinta cu aromele din bucatarie si ne apucam de gatit. Vedem ce minuni poate face un condiment si vom umple mansarda de miresme pe care le vom dori si acasa. Ne molipseste cu pasiunea lui pentru gatit Bogdan, om pasionat, gurmand si iubitor de mancare cu dichis.


Duminica, de la ora 16, in cadrul atelierului Urneste-ti creativitatea. Infuzor la incubator punem la infuzat iei creative pentru ceva special, ce ne preocupa. Poate fi un proiect, un vis, un eveniment sau orice altceva ce ne preocupa mintea.. Ne jucam, dar suntem si seriosi in acelasi timp. Ne indruma Minodora Cerin, o ne-artista in cautari creative.


Unde?

Atelierele se tin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.
Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.
Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRaSLEA: esti student sau elev, dai 20 lei


 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00