studentie.ro  » timp-liber » evenimente » ASFI recruteaza! Reinventam studentia! Promovam francofonia!

ASFI recruteaza! Reinventam studentia! Promovam francofonia!

Publicat: 05 Oct 2015 | Vizualizari: 1063

Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi (ASFI) desfasoara, in perioada 5-9 octombrie, campania de recrutare. Pentru inscrieri, ne puteti gasi la cortul ASFI amplasat vizavi de corpul A al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi sau la standul din cadrul Facultatii de Litere.

De asemenea, pentru a afla mai multe despre noi si despre activitatea noastra, va invitam la prezentarea asociatiei (ASFI, incântati de cunostinta!), care va avea loc pe 7 octombrie, ora 20.00, in Aula Magna “Mihai Eminescu”(corpul A, UAIC).

Arata ca-ti pasa, Bal Mascat, Echos francophones si Festivalul Zilele Studentului Francofon (festival premiat de Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi ) sunt pilonii activitatii noastre, care iti vor oferi sansa de a-ti transforma studentia intr-una de neuitat.

Inscrie-te online sau afla mai multe detalii despre noi pe www.asfi.ro, blogulfrancofonilor.blogspot.ro sau pe pagina noastra de Facebook (facebook.com/asfi.ro).
Fii diferit! Implica-te!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00