studentie.ro  » timp-liber » baruri cluburi » Dublin Pub

Dublin Pub

Publicat: 29 Apr 2010 | Vizualizari: 3318

DUBLIN PUB este unul dintre cele mai bune locuri de distractie din Iasi.


In primul rand, atrage prin tema abordata care-i confera specificul irlandez. Atmosfera, amenajarea si standardele sunt asemenea unui pub Guiness. Decoratiunile din caramida, lumina calda si difuza creeaza o atmosfera intima potrivita pentru relaxare alaturi de prieteni.

Sala principala a pub-ului este la fel de spectaculoasa si in plus are doua bauri: unul la care se poate servi bere si bauturi pe baza de bere, iar la celalalt bar se pot consuma cele mai variate tipuri de coktail. Un alt element care vine sa dea specificul irlandez este bine cunoscuta bere neagra Guiness si berea rosie Kilkenny.


In ceea ce priveste muzica, in DUBLIN PUB se asculta muzica anilor `70, `80, si `90, dar nu lipseste si muzica de club. Un alt element de originalitate este dat de plasmele amplasate pe care poti urmari videoclipurile melodiilor care se asculta.


Se adreseaza tinerilor, aici se organizeaza concerte live, seri tematice de muzica si party-uri cu un anumit specific (de ex. Lover`s Party de Valentine’s Day), toate acestea la un pret foarte accesibil adaptat dupa „buzunarele” consumatorilor. Acest lucru constituie un mare avantaj ceea ce face ca acest pub sa fie adesea foarte aglomerat si neincapator mai ales in serile tematice.


Adresa: str.Vasile Conta nr.30

Contact:

332 418 154
0771 415 646
office@dublinpub.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00