studentie.ro  » postuniversitar » masterate » Masterat in Management si Guvernare - 2010

Masterat in Management si Guvernare - 2010

Publicat: 07 Iun 2010 | Vizualizari: 2509

Masteratul in MANAGEMENT SI GUVERNARE al Facultatii de Stiinte Politice din SNSPA propune o oferta educationala interdisciplinara care sa asigure celor interesati o calificare adaptata cerintelor dinamice ale pietei muncii. Masteratul, coordonat de Prof. Univ. Dr. Mihaela Vlasceanu, ofera o pregatire moderna si aplicata in domenii cum ar fi management, politici publice, contabilitate, managementul proiectelor nationale si internationale, resurse umane.

Masteratul in MANAGEMENT SI GUVERNARE este acreditat de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, fiind invatamant de stat, de zi, cu frecventa si avand o durata de 2 ani. Acest masterat ofera atat locuri la buget, cat si locuri cu taxa, cursurile fiind organizate dupa-amiaza. In felul acesta venim in intampinarea nevoilor celor care au un program incarcat, oferindu-le o sansa in plus la continuarea educatiei.

Informatii suplimentare si detaliate sunt disponibile pe pagina oficiala a programului de studii universitare de masterat in MANAGEMENT SI GUVERNARE www.management-guvernare.snspa.ro,

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-01-27 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00