studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » PREZENTARE BURSA PRIVATA 'ORIZONTURI DESCHISE'

PREZENTARE BURSA PRIVATA 'ORIZONTURI DESCHISE'

Publicat: 27 Mai 2009 | Vizualizari: 2635

`Orizonturi Deschise` este un program national de burse private derulat de Fundatia Dinu Patriciu si a fost conceput pentru acei tineri care doresc sa-si desavarseasca formatia intelectuala si profesionala prin programe de master sau doctorat in universitati prestigioase ale lumii, dar care au nevoie de sprijin financiar in acest sens.
Prin acest program, Fundatia ofera tinerilor 100 de burse anuale in valoare de 15.000 USD fiecare, burse in masura sa acopere total sau numai partial cheltuielile de scolarizare implicate de formatia respectiva.
Bursele sunt acordate pe intreaga durata a programului masteral/doctoral al bursierului, dar acesta trebuie sa comunice anual Fundatiei rezultatele obtinute si dovada absolvirii programului.
Pentru acest program sunt eligibili tinerii care au absolvit deja o facultate si care au fost deja acceptati intr-un program masteral/doctoral la o universitate de prestigiu, in conformitate cu topurile relevante domeniului: The QS World University Rankings si Financial Times – Business School Rankings.
Obiectivul Fundatiei Dinu Patriciu este acela de a contribui, prin sustinerea tinerilor, la cresterea nivelului de educatie din societatea romaneasca, dar avand in vedere pastrarea in tara a acestor tineri valorosi. De aceea, in momentul acceptarii bursei `Orizonturi Deschise`, beneficiarii se angajeaza sa respecte conditia reintoarcerii in tara pentru o perioada echivalenta cu cea a programului masteral/doctoral pe care il vor urma. Singura exceptie acceptata este cea a bursierilor care doresc si reusesc sa-si continue formatia la un nivel superior (de la master la doctorat).

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00