studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » NOU CALENDAR PENTRU BURSELE 'NICOLAE TITULESCU'

NOU CALENDAR PENTRU BURSELE 'NICOLAE TITULESCU'

Publicat: 27 Apr 2007 | Vizualizari: 2167

Centrul National pentru Burse de Studii in Strainatate (CNBSS) face o serie de precizari referitoare la relansarea concursului national pentru atribuirea burselor de studii si cercetare postuniversitara si postdoctorala aNicolae Titulescua.
Scopul burselor il reprezinta formarea de specialisti in vederea integrarii in Uniunea Europeana, pentru anul 2007.

Etapa a III-a a concursului national pentru acordarea acestor burse se organizeaza sub forma unui concurs deschis.

Evaluarea dosarelor, selectia candidatilor si afisarea rezultatelor se vor face periodic, in functie de sedintele Consiliului CNBSS organizate pentru celelalte tipuri de burse, dar nu mai tarziu de 30 septembrie 2007.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este 1 septembrie 2007. Documentele necesare concursului pot fi transmise prin posta sau pot fi inregistrate direct la Registratura MECT din str. Spiru Haret nr. 10, sector 1, Bucuresti. Dosarele transmise prin posta cu confirmare de primire sau prin curier trebuie sa fie inregistrate la Registratura MECT pana la data de 1 septembrie 2007.

Bursele se adreseaza persoanelor care indeplinesc cumulativ anumite conditii. Concurentii trebuie sa fie cetateni romani cu domiciliul stabil in Romania, absolventi de studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta, de masterat sau studii aprofundate, aflati in cadrul unui program de master/cursanti la studii aprofundate, doctoranzi/doctori in stiinte sau tineri incadrati in institutiile administratiei centrale sau locale, care cunosc cel putin o limba de circulatie internationala.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00