studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » BURSE ERASMUS - 2009-2010 - FACULTATEA DE CHIMIE - UNIVERSITATEA BUCURESTI

BURSE ERASMUS - 2009-2010 - FACULTATEA DE CHIMIE - UNIVERSITATEA BUCURESTI

Publicat: 03 Apr 2009 | Vizualizari: 2704

COORDONATOR ERASMUS: CONF.DR. LUCIAN ROTARIU
Facultatea de Chimie anunta deschiderea competitiei pentru bursele Erasmus 2009 - 2010. Interviul cu studentii inscrisi in competitie se va desfasura marti, 28 aprilie 2009, orele 12.00 in sala de consiliu a Facultatii de Chimie (decanat).

* Facultatea de Chimie anunta deschiderea competitiei pentru bursele Erasmus 2009 - 2010. Interviul cu studentii inscrisi in competitie se va desfasura marti, 28 aprilie 2009, orele 12.00 in sala de consiliu a Facultatii de Chimie (decanat).
* Facultatea de Chimie are incheiate acorduri bilaterale cu un numar de 22 universitati din Europa. Lista universitatilor partenere si nivelul de studiu al studentilor care pot efectua stagii de pregatire prin Programul Erasmus la aceste universitati sunt prezentate in tabelul de mai jos.
Selectia studentilor se va efectua in conformitate cu criteriile de eligibilitate si de selectie prezentate mai jos, pe baza dosarului candidatului si a interviului.
Criterii de eligibilitate:
* sa fie cetatean roman;
* sa fie student / masterand / doctorand la Facultatea de Chimie a Universitatii din Bucuresti, pe perioada efectuarii mobilitatii Erasmus;
* sa fie absolvent cel putin al primului an de studii*;
* sa nu fi beneficiat de o alta mobilitate Erasmus;
* sa faca dovada promovarii unui test de limba straina.
* Studentii din anul I, ciclul licenta, pot depune dosare de candidatura pentru o mobilitate Erasmus in semestrul al patrulea de studiu (anul al II-lea, semestrul al II-lea). Studentii din anul al III-lea (ciclul licenta), pot depune dosare de candidatura pentru o mobilitate Erasmus in semestrul al II-lea, anul I de master.
Criterii de selectie:
* rezultatele academice din anii universitari anteriori;
* scrisoarea de intentie si Curriculum Vitae;
* abilitate de comunicare si de adaptare;
* relevanta programului de studiu al candidatilor.
Dosarul candidatului trebuie sa contina:
* CV cu fotografie, in limba engleza (sau in limba franceza pentru Franta si Belgia) care sa contina obligatoriu toate datele personale (data nasterii, CNP, serie si nr. CI/BI, adresa, numar de telefon, e-mail),
* scrisoare de intentie, in limba engleza (sau franceza pentru Franta si Belgia),
* situatia scolara pentru toate semestrele absolvite (se elibereaza la cerere, de catre secretariatul facultatii),
* certificat de competenta lingvistica (se elibereaza la cerere, de catre secretariatul facultatii).Dosarele se depun la Coordonatorul Erasmus al Facultatii de Chimie in doua exemplare dupa cum urmeaza: CV-ul si scrisoarea de intentie - 2 exemplare in original; situatia scolara – 1 exemplar in original + 1 exemplar in copie; certificat de competenta lingvistica – 2 exemplare in copie. Documentele in copie nu trebuie legalizate.
Depunerea dosarelor se va face luni, 27 aprilie 2009, intre orele 16.00-18.00, la Laboratorul nr. 24, etajul I, Catedra de Chimie Analitica din localul Panduri al Facultatii de Chimie.
Data interviului: marti, 28 aprilie 2009, orele 12.00, la Sala de Consiliu a Facultatii de Chimie (decanat).
Informatii suplimentare se pot obtine de la Coordonatorul Erasmus al Facultatii de ChimieConf. dr. Lucian RotariuMarti orele 14.00 – 16.00 la laboratorul nr. 24, etajul I, Catedra de Chimie Analitica, local Panduri.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00