studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » BURSA FUNDATIA DINU PATRICIU: ORIZONTURI DESCHISE

BURSA FUNDATIA DINU PATRICIU: ORIZONTURI DESCHISE

Publicat: 20 Feb 2009 | Vizualizari: 1200

Programul Orizonturi Deschise se adreseaza acelor tineri care doresc sa-si desavarseasca formatia intelectuala si profesionala prin programe de master sau doctorat in universitati prestigioase ale lumii, dar care, din motive financiare, nu isi pot duce singuri visul la indeplinire.


Fundatia Dinu Patriciu vine in intampinarea acestor tineri prin cele 100 de burse in valoare de maxim 15 000 USD pe an, atribuite pe intreaga durata a programului masteral/doctoral, si in masura sa acopere total sau numai partial cheltuielile de scolarizare si de subzistenta implicate de formatia respectiva.


In cazul in care bursa nu acopera cheltuielile implicate de programul de studii superioare in care candidatul a fost acceptat, Fundatia Dinu Patriciu va facilita solicitantului obtinerea unor credite ieftine menite sa acopere restul cheltuielilor.


Sunt asadar eligibili acei tineri, cetateni romani, care au fost deja acceptati intr-un program masteral/doctoral la o universitate straina de prestigiu. Programul "Orizonturi Deschise" nu finanteaza mobilitati intre universitati partenere, ci numai programe integrale de studii.


Avand in vedere ca obiectivul Fundatiei Dinu Patriciu este acela de a contribui prin sustinerea tinerilor la cresterea nivelului de educatie si excelenta din societatea romaneasca, beneficiarii burselor Orizonturi Deschise se angajeaza sa se intoarca in tara dupa terminarea programului de master/doctorat pentru o durata de timp cel putin egala cu cea a formatiei urmate, in caz contrar urmand a returna contravaloarea bursei.
Mai multe informatii gasiti aici.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00