studentie.ro  » info-studentie » work and travel » JOBURI IN UK, SUA, CANADA, FRANTA, GRECIA, SPANIA

JOBURI IN UK, SUA, CANADA, FRANTA, GRECIA, SPANIA

Publicat: 09 Nov 2011 | Vizualizari: 4528

Daca doresti sa iti imbunatatesti cunostintele de limba englezat si sa castigi destui bani pentru a trai pe cont propriu, atunci poti alege unul dintre programele noastre din UK si SUA. In cazul in care esti interesat sa pleci in Anglia atunci poti opta pentru unul dintre urmatoarele programe: Work and Study UK, Internship UK si Au Pair UK.

Work and Study UK se poate desfasura pe o perioada cuprinsa intre 3 si 12 luni oferind doua tipuri de programe Work and Study UK Level 1 si Work and Study UK Level 2. Joburile sunt in domeniul Hospitality (in hoteluri, restaurante, baruri).

Prin Programul Internship UK ai posibilitatea sa urmezi un intership cu o durata de pana la 12 luni intr-o companie din Marea Britanie. Au Pair UK este solutia perfecta pentru tine in cazul in care iti doresti sa traiesti ca un adevarat englez, incluzand aici si ceaiul de la ora 5.

Daca ai intre 18 si 27 de ani, cunosti limba engleza la un nivel conversational si iti doresti sa locuiesti impreuna cu o familie engleza, sa ai grija de copii sau sa ii ajuti la treburile casei atunci nu mai astepta si inscrie-te in program. Work and Travel Club te trimite in Statele Unite ale Americii si iti garanteaza ca vei avea parte de cea mai mare distractie.

Vei cunoaste studenti de pretutindeni, vei vizita locuri inedite si te vei intoarce acasa cu destui bani pentru a-i investi in alte proiecte.. In oferta noastra de joburi apare cate ceva nou aproape in fiecare zi. Nu ii lasa pe ceilalti sa ti-o ia inainte. Vino la sediul nostru pentru a-ti rezerva un job din timp. Cei care se inscriu pana la data de 30 noiembrie au reducere contravaloarea taxei de inscriere in program (100$).

Work and Travel Club este o firma specializata si orientata in oferirea de servicii destinate tinerilor care doresc sa calatoreasca si sa castige bani in acelasi timp. Compania a fost creata din dorinta de a oferi studentilor si nu numai, servicii de calitate si de incredere. Iti punem la dispozitie toate mijloacele pentru a te bucura de una dintre experientele vietii tale: lucrezi studenteste vara aceasta si calatoresti in Europa sau in Stalele Unite ale Americii de unde ai sa te intorci cu ceva economii, gadgeturi sau haine.

Si sa nu mai vorbim de amintirile acestei veri si de prietenii pe care ti-i vei face. Pentru ultimele noutati accesati site-ul Work and Travel sau pagina noastra de facebook Work and Travel Facebook .

Va asteptam si la sediul nostru situat la intersectia strazilor Academiei cu Calea Victoriei, scara B, etaj 1, ap. 1, interfon 02 sau la numerele de telefon 021.335.08.12 sau 0755.99.77.88

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00