studentie.ro  » info-studentie » work and travel » JOBURI DE VARA PENTRU STUDENTI

JOBURI DE VARA PENTRU STUDENTI

Publicat: 30 Iun 2009 | Vizualizari: 8065

Studentii care vor sa lucreze pe perioada verii in strainatate pot opta pentru un loc de munca oferit prin programele Work & Travel.
Cele mai multe posturi pentru incepatori sunt in turism, in Grecia, Canada si America, iar printre ele se gasesc cel de receptioner, ajutor de bucatar, ospatar si ingrijitor in parcurile de distractii, scrie
Evenimentul Zilei.
Una dintre conditiile obligatoriu de indeplinit de catre solicitanti este cunoasterea unei limbi straine la nivel conversational.
Astfel, programul Study & Work, derulat prin intermediul companiei Zip Travel, are disponibile 200 de locuri de munca pentru Canada pentru 6 sau 12 luni. Printre posturi se afla cel de ospatar, ajutor de ospatar, barman, ajutor de barman, receptioner/ a, camerista, ingrijitor pentru terenuri de golf, iar pentru acestea se castiga intre 8 si 14 dolari canadieni pe ora, plus bacsis.
Cazarea si masa vor fi asigurate de angajator.
Pentru a obtine un post si a afla date suplimentare, trebuie sa completati formularul de inscriere la www.ziptravel.ro.
Si firma Unlimited Potential (UP) are pentru aceasta vara un program pentru tinerii care vor sa lucreze in insulele grecesti. Acesta se adreseaza studentilor cu varste intre 18 si 30 de ani, cunoscatori de limba engleza, carora le ofera posibilitatea de a lucra in hoteluri din Atena, Creta sau Santorini. Cazarea si masa sunt asigurate de angajator.
Oferta este bogata si pentru tinerii care doresc sa isi aleaga joburi in cazinouri si hoteluri din Nevada si California, SUA.
Sursa: Ziare.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00