studentie.ro  » info-studentie » uniunea europeana » INSCRIERE PENTRU MISIUNILE UE DE OBSERVARE A ALEGERILOR ORGANIZATE DE CE

INSCRIERE PENTRU MISIUNILE UE DE OBSERVARE A ALEGERILOR ORGANIZATE DE CE

Publicat: 04 Iul 2007 | Vizualizari: 2576

Ca urmare a integrarii Romaniei in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, Comisia Europeana, prin punctul de contact (Focal Point) din cadrul MAE Directia OSCE, Consiliul Europei si Drepturile Omului, doamna Viorica Vasiliu (viorica.vasiliu@ mae.ro), va proceda la solicitarea de observatori pentru Misiunile Uniunii Europene de Monitorizare a Alegerilor (EU EOMs).Comisia Europeana organizeaza, anual, intre 10 si 15 Misiuni UE de Monitorizare a Alegerilor.

Comisia Europeana detine o baza de date (Roster) a persoanelor interesatesi pune la dispozitia potentialilor observatori informatii referitoare la Misiunile UE de Monitorizare a Alegerilor.


Observatorii pot fi de trei categorii: membri ai Echipei de Baza, observatori pe Termen Lung (LTO) si observatori pe termen scurt (STO).

Informatii detaliate despre inscriere gasiti pe site-ul MAE la:

http://www.mae. ro/index. php?unde= doc&id=32441& idlnk=0&cat= 2

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00