studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Studentii constanteni se lupta sa prinda un loc de cazare in caminele Universitatii "Ovidius"

Studentii constanteni se lupta sa prinda un loc de cazare in caminele Universitatii "Ovidius"

Publicat: 11 Sep 2013 | Vizualizari: 1213

Universitatea "Ovidius" din Constanta a demarat luni, 9 septembrie, procesul de depunere a cererilor de cazare pentru ocuparea locurilor din caminele proprii. Numai in prima zi, 163 de studenti in primul an de facultate si-au depus cererile de cazare.

Depunerea cererilor de cazare continua pana in data de 20 septembrie, in intervalul orar 9.00 - 14.00, la cantina Universitatii "Ovidius", etajul I, din bd. Mamaia, nr. 24, noteaza Observator.ro.

Cei mai multi studenti interesati sa prinda un loc de cazare in caminele Universitatii "Ovidius" din Constanta provin din judetele Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi, Buzau si Galati, dar si din localitatile din judetul Constanta.

Prioritate la cazarea in camin o au studentii romani bursieri care ocupa locuri bugetate, studentii bugetari care se incadreaza la cazuri sociale si studentii care urmeaza cursuri la zi, pe locuri fara taxa.

De asemenea, prioritari sunt si studentii straini care beneficiaza de burse din partea statului roman.

Foto: studentpenet.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00