studentie.ro  » info-studentie » studentesc » Oferte de cazare pentru studenti

Oferte de cazare pentru studenti

Publicat: 23 Ian 2015 | Vizualizari: 5024

Imersiunea completa in cultura si limba oricarei tari este un instrument indispensabil in cursul de crestere culturala a unui student si nu numai. Cu cat suntem mai tineri, cu atat simtim mai mult nevoia de a cunoaste locuri si persoane noi, iubim aventura.

HostelsClub.com a inceput o campanie pentru studentii Erasmus selectand cateva din cele mai bune hosteluri in cele mai importante centre universitare in Europa, ce ofera reduceri la cazare doar pentru voi. Mai multe detalii si oferte aici.

Bineinteles, a calatori inseamna si costuri, dar exista si moduri de a economisi, in special cand vine vorba despre cazare.


HostelsClub.com pune la dispozitia studentilor cu buget restrans o serie de oferte unice pentru nevoile de cazare, economisind timp, energie si bani, cu ajutorul unei tehnologii eficiente. Astfel am creat o oferta speciala doar pentru voi! Va oferim GRATIS un HostelsClub Membership Card cu care veti economisi pana la 30% la cazare, veti evita plata taxei de rezervare (2 Euro) si veti beneficia de oferte speciale! Pe scurt, costuri zero si multe avantaje!

Iar daca vei deveni un client fidel, vei beneficia si de cazare gratuita la Venetia! Nu trebuie sa faci nimic: daca ai efectuat o rezervare de 5 nopti, vei primi un voucher pentru o noapte gratuita in unul dintre hotelurile noastre din Venetia, iar daca efectuezi 5 rezervari de cel putin 2 nopti vei beneficia de un weekend gratuit. Este vorba despre o camera privata, pentru doua persoane. Vezi detaliile ofertei.

Vacante placute cu HostelsClub!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00