studentie.ro  » info-studentie » studentesc » 4 lucruri care te scot din minti cand te muti din camin

4 lucruri care te scot din minti cand te muti din camin

Publicat: 01 Iun 2011 | Vizualizari: 3460

A mai ramas putin. In curand, va trebui sa iti faci bagajele si sa iti iei „ramas bun” de la camera de camin in care ti-ai facut veacul in ultimele luni, cu bune si cu rele. De parca nu ar fi suficient de trista despartirea, in ziua in care te muti, intampini tot felul de situatii enervante. Care sunt lucrurile care te pot scoate din minti in ziua Z, asadar?

1. Uiti lucruri importante
Te-ai apucat sa impachetezi din timp, insa nu aveai cum sa pui chiar totul in cutii – haine, cel putin o pereche de pantofi, produse de ingrijire si igiena, laptop, etc. Acestea din urma sunt unele dintre cele mai importante si, ce sa vezi, adesea risti sa te trezesti ca iti lipsesc cand incepi sa faci inventarul, odata ce ajungi acasa (nu vorbim neaparat de laptop aici, Doamne fereste!).

Pentru a nu avea suprize (foarte) neplacute, verifica-ti camera chiar si de 10 ori inainte de a o parasi definitiv – mai ales in cazul in care colegul/a de camera s-a decazat deja. Cu riscul ca ai tai sa te creada nebun/a, verifica pana si cele mai intunecate coltisoare si sertare – nu se stie niciodata pe unde a nimerit un gadget fara de care nu poti sa traiesti si pe care l-ai uitat tocmai pentru ca erai absolut sigur/a ca il ai la tine!

2. Lucrurile inutile
Daca nu te-ai organizat din timp, in ziua mutarii te vei trezi cu un munte de lucruri nefolositoare pe care nu vrei sa le mai cari acasa (mai ales daca nu vin ai tai dupa tine si trebuie sa te deplasezi cu trenul, microbuzul ori un autocar). De parca nu ai fi suficient de stresat/a ca ai mult mai multe chestii de impachetat decat iti imaginai tu initial – cine ar fi crezut ca o camera atat de mica poate adaposti atat de multe lucruri?! - mai trebuie sa faci si drumuri peste drumuri la ghena (arhiplina, evident, ca doar nu credeai ca esti singurul/a in aceasta situatie).

In plus, iti poti da seama ca nu prea ai chef sa renunti la o buna parte dintre lucrurile care chiar nu iti folosesc la nimic – dar intrebarea este: unde le mai bagi?

3. Imbulzeala
Chit ca nu este ultima zi de decazare, se pare ca tot caminul s-a hotarat sa plece taman in ziua cand te muti tu din camin. Rezultatul? Imbulzeala pe scari si bataie pe lifturi (daca ai norocul sa ai asa ceva in camin, si sa si functioneze). Si uite asa ajungi sa cari bagajele de sute de tone cu incetinitorul, blestemand ziua in care te-ai gandit tu, asa, ca ar fi fain sa stai in camin.

4. Masina prea mica
Ei bine, chiar si in fericitul caz in care parintii au venit sa te recupereze cu tona de bagaje, din camin, se prea poate sa constati cu stupoare ca masina alor tai a devenit dintr-odata neincapatoare. Ce-i drept, cum te-ai hotarat sa iti iei si muntele de lucrusoare complet inutile cu tine, va trebui sa gasesti si solutia pentru a le face sa incapa. Cel mai probabil le vei tine in brate, alaturi de celelalte bagaje care vor trona frumos pe bancheta din spate (ca doar nu isi inchipuia careva ca incap toate in portbagaj).Dana Saporan - editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00