studentie.ro  » info-studentie » sanatate » Detoxifierea glandelor suprarenale

Detoxifierea glandelor suprarenale

Publicat: 23 Oct 2015 | Vizualizari: 801

Pentru a ajuta eficienta detoxifierii glandelor suprarenale este necesar sa avem tot timpul si la locul de munca apa la noi si sa consumam mult mai mult apa decat de obicei.

Detoxifierea glandelor suprarenala are un scop central – sa introducem in organism foarte mult lichid. Un om cu greutate corporala de 80 kg trebuie sa consume 2-3 l de apa/zi in general. Cand incepem detoxifierea suprarenala, cel mai important este consumul de lichide care trebuie sa fie minimum 4-5 l/zi. 4-5 l de apa. Cele 4-5 l de lichide trebuie sa contina apa filtrata de la robinet, apa plata, apa minerala naturala, ceaiuri de plante, sucuri natural din fructe si legume proaspete.

Consumand lichide variate ajutam eficienta detoxifierii. Sucurile de fructe si legume proaspat preparate sau sucurile de fructe de la producatori de incredere formeaza bazele unui tratament in detoxifierea glandelor suprarenale. Este de remarcat faptul ca sucurile sa nu contina coloranti, conservanti- sa fie cat se poate de natural.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-07 00:00:00