studentie.ro  » info-studentie » juridic » Ce acte sunt necesare pentru inscrierea unei firme la registrul comertului? E adevarat ca studentii nu platesc taxe de inscriere a firmei? Ce spune legea in legatura cu aceasta problema?

Ce acte sunt necesare pentru inscrierea unei firme la registrul comertului? E adevarat ca studentii nu platesc taxe de inscriere a firmei? Ce spune legea in legatura cu aceasta problema?

Publicat: 04 Ian 2006 | Vizualizari: 5553

Actele necesare inscrierii unei firme in Registrul Comertului sunt:dovada disponibilitatii (denumirea sociatatii trebuie sa fie unica), cazier fiscal, act constitutiv, dovada capitalului social, dovada sediului, acordul asociatiei de locatari/proprietari, vecini. Se va completa un formular la Registrul Comertului si se va acorda un termen la Camera de Comert. Judecatorul delegat va verifica toate actele si in cazul in care sunt complete va emite o hotarare. Ca urmare, Registrul Comertului va elibera certificatul de inregistrare. Studentii au o reducere la inscrierea firmei dar restul serviciilor precum autentificarea, de exemplu, trebuie platite integral avocatului sau notarului.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00