studentie.ro  » info-studentie » diverse » Siguranta japoneza la volanul unui SUV Mitsubishi Outlander

Siguranta japoneza la volanul unui SUV Mitsubishi Outlander

Publicat: 15 Oct 2018 | Vizualizari: 637

Compania Mitsubishi a fost înființată în anul 1870 de către japonezul Yatarō Iwasaki. Acesta producea, la început, nave martime, urmând ca, mai apoi, să se extindă în sectorul auto, cel care de altfel l-a și consacrat. Inițial, compania se numea Tsukumo Shokai, însă Yatarō a decis să își omagieze familia și să-și redenumească afacerea, inspirându-se de la emblema clanului său care se numea Tosa și care era reprezentată prin trei frunze de stejar unite. Astfel, a apărut denumirea Mitsubishi și logo-ul pe care îl cunoaștem astăzi și care reprezintă trei diamante, așezate în formă de triunghi. Acesta a fost înregistrat oficial cu trei ani înaintea lansării binecunoscutului modelul de automobil A, care a avut loc în anul 1914. Astăzi, o altă mașină este reprezentativă pentru marca Mitsubishi și se numește Mitsubishi Outlander.

Modelul auto Mitsubishi Outlander se identifică foarte mult cu această siglă, deoarece, așa cum diamantul este cel mai puternic material, așa și Mitsubishi Outlander este unul dintre cele mai sigur SUV-uri din clasa sa, oferind pasagerilor protecție superioară. Printre tehnologiile de siguranță cu care este dotat se numără, în primul rând, sistemul de evitare a coliziunilor prin care mașina detectează din timp posibilele obstacole, evitându-le, iar în cazul unui impact protejează pasagerii prin cele șapte airbag-uri cu care este dotată. Modelul mai este echipat cu o cameră incorporată în geamul din față care atenționează șoferul atunci când vehiculul este pe cale să se abată de la banda de mers, în timp ce un radar adaptabil apreciază distanța dintre vehicule, înlesnind, astfel, efortul depus de șofer. Mitsubishi Outlander este prevăzut, de asemenea, și cu un control activ al stabilității, ce îmbunătățește șofatul pe suprafețele alunecoase, cum ar fi, de exemplu, o șosea înghețată.

Producătorul Mitsubishi s-a gândit, însă, și ca modelul Mitsubishi Outlander să aibă un consum eficient și l-a prevăzut cu un motor Diesel 4x4, cu o capacitate de 2.2 L și performanțe extraordinare de consum eficient al combustibilului. Noul Outlander este gândit să depășească orice așteptări în ceea ce privește rezervele de energie și performanțele ecologice, căci motorul realizează o economie de combustibil rar întâlnită, asigurând însă, în același timp, performanța unui motor de 149 CP. Această realizare este posibilă mulțumită funcției idle-stop (AS&G) și sistemului Eco Mode Control, dar și caroseriei ușoare și aerodinamice.

Designul unui Mitsubishi Outlander este reprezentat cel mai bine de conceptul Dynamic Sheild, o îmbinare a celui aparținând generațiilor anterioare ce exprimă putere și performanță și a designului viitorului fiind un adevărat model pentru generațiile următoare. Partea din spate conferă mașinii o senzație de spațiu și simetrie, potrivindu-se perfect cu partea frontala. Atunci când deschidem portiera unui Mitsubishi găsim confortul pur, căci fiecare detaliu a fost gândit pentru a creă o experiență de lux pentru șofer și pasageri, de la sistemul de aclimatizare dual-zone și scaunele reglabile, până la hayonul cu deschidere automată și acționarea fără cheie.

Mitsubishi Outlander este un SUV gândit pentru cei cu un ritm de viață alert, căci condusul unui asemenea autovehicul care impresionează încă de la primul contact, nu este o problemă pentru nimeni.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00